Πέμπτη
16 Μαΐου 2024

Μπαλαούρας: Η παλιά σειρά του ΣΥΡΙΖΑ αποσύρεται έμμεσα με πραξικόπημα - Δεν με χωρά πια το κόμμα

Παρασκήνιο

Ακόμα ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται κοντά στην αποχώρηση του από το κόμμα. Ο Μάκης Μπαλαούρας δηλώσεις του αφήνει αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

«Η παλιά σειρά του ΣΥΡΙΖΑ δεν αποσύρεται μόνη της, αποσύρεται παρά τη θέλησή της, με διατάγματα, εμμέσως με πραξικόπημα», είπε ο πρώην βουλευτής, μιλώντας στο One.

Ο πρώην βουλευτής έκανε λόγο για «βαθιές παραβιάσεις του καταστατικού» και τόνισε ότι «οι διαγραφές δεν είναι επιτρεπετές από το καταστατικό».

Όσον αφορά στην πρόθεση του Στέφανου Κασσελάκη να γίνει δημοψήφισμα για τις διαγραφές, σχολίασε να μην φτάσει στον αριθμό των διαγγελμάτων του κ. Μητσοτάκη και είπε πως το έκανε παράτυπα.

«Το μυαλό μου πάει μήπως ο Στέφανος Κασσελάκης θέλει να φτιάξει ένα κόμμα όπου θα είναι ο μόνος κυρίαρχος», είπε ο πρώην βουλευτής.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η Ξάνθη αγκάλιασε τον Γιώργο Αυτιά

Συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία προς το λαό ο Γιώργος Αυτιας και μετά τον Έβρο βρέθηκε στην Ξάνθη. Εκεί ήταν και ο Χρήστος Σταϊκούρας όπου είχαν με τον Γιώργο Αυτιά ιδιαίτερη συνάντ...

Νέα προκλητική δήλωση Ράμα: Δεν μπορεί να υπάρξει η ελληνική οικονομία χωρίς τους Αλβανούς

«Δεν μπορεί να υπάρξει η ελληνική οικονομία χωρίς τους Αλβανούς», τόνισε ο Έντι Ράμα σε συνέντευξή του στο κανάλι TV Klan, εμμένοντας στην «σκληρή γραμμή» μετά και τη συγκέντρωση σ...

Φόρτωση άρθρων...