Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Μυλωνάκης – Βορίδης σε κεντρικό ρόλο του Μαξίμου

Παρασκήνιο

Η παραίτηση των Σταύρου Παπασταύρου και Γιάννη Μπρατάκου οδηγεί σε άμεσες ανακατατάξεις στο εσωτερικό του Μέγαρο Μαξίμου. Σε ότι έχει να κάνει με το νομοθετικό κυβερνητικό έργο, κεντρικό ρόλο αναμένεται να αναλάβει ο Μάκης Βορίδης ο οποίος μάλιστα είναι πολύ πιθανό να μετακινηθεί και «χωροταξικά» στο εσωτερικό του πρωθυπουργικού γραφείου.

Θεωρείται επίσης πολύ πιθανό να αναβαθμιστεί σε πλέον κεντρικό ρόλο ο σημερινός γραμματέας της Βουλής Γιώργος Μυλωνάκης, ο οποίος ως γνωστόν, διαχρονικά αποτελεί έναν από τους πιο στενούς συνεργάτες του πρωθυπουργού, που έχει διαχειρισθεί με επιτυχία σειρά κρίσεων και κυρίως εμπιστεύεται απόλυτα ο Κυριάκος  Μητσοτάκης.

Πάντως δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως θα υπάρξουν άμεσα ανακοινώσεις, αφού οι αλλαγές μπορεί να ανακοινωθούν σε «νεκρό» πολιτικό χρόνο και αφού καταλαγιάσει ο αχός από τις παραιτήσεις των Παπασταύρου και Μπρατάκου.   
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σιμόπουλος: «Ο Φλώρος ήταν έξαλλος, έκανε κεφαλοκλείδωμα και έριξε μπουνιά»

Αυτόπτης μάρτυρας στο πρωτοφανές επεισόδιο στη Βουλή το μεσημέρι της Τετάρτης με πρωταγωνιστή τον ανεξάρτητο προερχόμενο από τους Σπαρτιάτες βουλευτή Κωνσταντίνο Φλώρο ήταν ο βουλε...

Φόρτωση άρθρων...