Τρίτη
14 Μαΐου 2024

Ν. Παππάς: Όχι σε εσωκομματικές εκλογές πριν από τις ευροεκλογές - Κάλεσμα στη Γεροβασίλη να αποσυρθεί

Παρασκήνιο

Ο τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Νίκος Παππάς, στην ομιλία του κατά τη δεύτερη ημέρα των εργασιών του 4ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία είπε ευθέως όχι στην εκλογική διαδικασία, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι «100 ημέρες πριν από την ευρωκάλπη δεν μπορούν να αναλωθούν οι 50 σε εσωκομματικές εκλογές», ενώ πρόσθεσε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έχει ζητήσει λευκή επιταγή.

Αναφερόμενος στον πρώην Πρωθυπουργό, «ο Αλέξης Τσίπρας ήταν πρωτεργάτης και εγγυητής της παράταξης» σημείωσε «Και πιστεύω ότι η παρουσία του σήμερα εδώ θα προσέθετε» συνέχισε ο κ. Παππάς, λέγοντας ακόμη πως «ο Στέφανος δεν ζήτησε λευκή επιταγή και δεν θα έπαιρνε λευκή επιταγή».

«Κορυφαίο λάθος θεωρώ το έλλειμμα συλλογικής πολιτικής συνεργασίας» δήλωσε και συμπλήρωσε πως πρέπει «να κοπεί οβήχας του 41%».

Ο  Νίκος Παππάς αναφέρθηκε σε «κέντρα που δεν θέλουν τον ΣΥΡΙΖΑ καταλύτη της επόμενης ημέρας και κάλεσε να τεθεί σήμερα και αύριο τέρμα στην εσωστρέφεια. «Ο προοδευτικός κόσμος έχει προσδοκίες και θα είναι σκληρός εάν δεν ανταποκριθούμε στις προσδοκίες του. Υπάρχουν λύσεις», είπε και ζήτησε από τη Δευτέρα να ξεκινήσει η εκστρατεία για τις ευρωεκλογές.

Για την Όλγα Γεροβασίλη, ο Νίκος Παππάς ανέφερε ότι με την παρουσία της κοσμεί την παράταξη. «Υπηρέτησε στις κρίσιμες στιγμές το συλλογικό στόχο και πρέπει να έχει ξεχωριστή θέση δίπλα στον Στέφανο Κασσελάκη», τόνισε.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σε εκδήλωση για την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών ο Μητσοτάκης - Παρών και ο Καραμανλής

Σε εκδήλωση με θέμα «Προωθώντας την Καινοτομία στην Αντιμετώπιση Φυσικών Καταστροφών - Ανταλλαγή Καλών Πρακτικών: Μία Πράξη Πολιτισμού» έδωσε το «παρών» σήμερα Τρίτη ο πρωθυπουργός...

Γιος Μπελέρη: Ο Ράμα ήθελε να προκαλέσει και να τρομοκρατήσει τους Έλληνες της Αλβανίας

Ο Έντι Ράμα είχε διττό στόχο με τη συγκέντρωση που έκανε στην Αθήνα επισήμανε ο Πέτρος Μπελέρης, γιος του Φρέντι Μπελέρη. «Η επιλογή της συγκεκριμένης ημερομηνίας πιστεύω ξεκάθα...

«Καρφιά» Μαρινάκη για Σάττι: Όταν ένας καλλιτέχνης εκπροσωπεί μια χώρα πρέπει να προσέχει τη συμπεριφορά του

Για τη στάση της Μαρίνας Σάττι και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, όταν κατά τη συνέντευξη της τραγουδίστριας του Ισραήλ η Ελληνίδα τραγουδίστρια χασμουριόταν, αλλά και τις δηλώσε...

Φόρτωση άρθρων...