Κυριακή
03 Μαρτίου 2024

Νάσος Ηλιόπουλος: Το όνομα του νέου εγχειρήματος των «11» δεν θα είναι «Αριστερά Μπροστά»

Παρασκήνιο

Σε διάψευση των πληροφοριών πως το όνομα του νέου εγχειρήματος που θα δημιουργήσουν οι 11 βουλευτές που αποχώρησαν πρόσφατα από τον ΣΥΡΙΖΑ, θα είναι «Αριστερά Μπροστά» προχώρησε ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Δίνοντας το στίγμα που θα έχει ο νέος φορέας, o Νάσος Ηλιόπουλος είπε: «Θα έχει ένα καθαρό πολιτικό στίγμα που θα δείχνει ένα νέο πολιτικό ξεκίνημα».
Αυτό άλλωστε σημείωσε χτες και ο Αλέξης Χαρίτσης σε συνέντευξή του, λέγοντας: «Αύριο θα παρουσιάσουμε την Κοινοβουλευτική μας Ομάδα. Θα έχουμε όνομα με πολιτικό περιεχόμενο».

Νάσος Ηλιόπουλος: «Πολύ καλό ενδεχόμενο η συνεργασία του Πέτρου Κόκκαλη»

Σε ερώτηση για το εάν ο Πέτρος Κόκκαλης θα συμπορευτεί με τη νέα ομάδα απάντησε: «Θα ήταν ένα πολύ καλό ενδεχόμενο να μπορέσουμε να κατέβουμε μαζί στις εκλογές. Υπάρχει επικοινωνία. Ο κ. Παπαδημούλης στηρίζει αυτή την προσπάθεια και το έχει πει πως δεν θα ξανακατέβει στην ευρωβουλή. Είναι η τελευταία του θητεία. Με τον κ. Κούλογλου δεν έχει υπάρξει κάποια επικοινωνία».

Ακόμα, αναφέρθηκε στον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας πως δεν είμαστε απέναντι. «Με τον Αλέξη Τσίπρα κάναμε μια συζήτηση σχεδόν δύο ώρες, ήταν σε πολύ καλό κλίμα. Ό,τι και να γίνει αυτή η σχέση δεν θα αλλάξει. Θεωρώ πως μπορεί την επόμενη μέρα, σε μια επόμενη στροφή να έχει θετικό ρόλο στις εξελίξεις», επισήμανε και πρόσθεσε πως ο κ. Τσίπρας δεν ενδιαφέρεται για να σενάρια που κυκλοφορούν καθώς και πως δεν είναι πολιτικά ανενεργός επειδή έφυγε από την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Επίσης, επέκρινε τον Στέφανο Κασσελάκη, λέγοντας πως δεν μπορεί να εμπνεύσει εμπιστοσύνη και του καταλόγισε συντηρητική μετατόπιση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αντιδράσεις για το mea culpa του Τσίπρα – Βολές από Πολάκη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, σιγή από Παππά

Αντιδράσεις εντός και εκτός ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε η χθεσινή τοποθέτηση του πρώην προέδρου του κόμματος και πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος χαρακτήρισε «ατυχή» τη διαχείριση του ζητ...

Φόρτωση άρθρων...