Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Ν.Δ.: Επίσκεψη του Παύλου Μαρινάκη στον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης (Photos)

Τον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης επισκέφτηκε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Παύλος Μαρινάκης.

Ο Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας συνοδευόταν από τον Γραμματέα Οργανωτικού Στέλιο Κονταδάκη, τον βουλευτή του Νοτίου Τομέα Αθηνών και Γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης Νέας Δημοκρατίας Διονύση Χατζηδάκη, τον βουλευτή του Νοτίου Τομέα Αθηνών και Γραμματέα Προγράμματος Ν.Δ. Χάρη Θεοχάρη, τους βουλευτές Νοτίου Τομέα Αθηνών Άννα Καραμανλή, Μπάμπη Παπαδημητρίου, τον Εκπρόσωπο Τύπου της Ν.Δ. Τάσο Γαϊτάνη, την Γραμματέα Εθελοντισμού και Ποιότητας Ζωής Πίστη Κρυσταλλίδου, τον Γραμματέα Ατόμων με Αναπηρία Κώστα Λολίτσα, τον Οργανωτικό Γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Διαχείρισης Κρίσεων Μένιο Κορομηλά, τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Νοτίου Τομέα Μίλτο Μπαντή και τον πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Ελληνικού-Αργυρούπολης Δημήτρη Παπαγεωργίου.

Ν.Δ.: Επίσκεψη του Παύλου Μαρινάκη στον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης

Ο Γραμματέας και τα μέλη του κόμματος και της Κυβέρνησης επισκέφτηκαν το Δημαρχείο Ελληνικού-Αργυρούπολης και συνομίλησαν με τον Δήμαρχο Γιάννη Κωνσταντάτο και στελέχη της Δημοτικής Αρχής για τα έργα υποδομής που πραγματοποιούνται στον Δήμο μέσω των προγραμμάτων «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» και «Αντώνης Τρίτσης», την ανάπτυξη του Δήμου αλλά και την εμβληματική επένδυση στο παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού.

Ν.Δ.: Επίσκεψη του Παύλου Μαρινάκη στον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης

Κατόπιν, τα στελέχη του κόμματος βρέθηκαν στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού, όπου τους υποδέχτηκε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Κώστας Μινόπουλος και επισκέφτηκαν τα έργα για την κατασκευή του κτιρίου, όπου θα μετεγκατασταθoύν Σύλλογοι Ατόμων με Αναπηρία.

Ν.Δ.: Επίσκεψη του Παύλου Μαρινάκη στον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης
Ν.Δ.: Επίσκεψη του Παύλου Μαρινάκη στον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης

Στη συνέχεια, βρέθηκαν στο Πυροφυλάκιο του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης το οποίο υπάγεται στο Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης του Υμηττού (ΣΠΑΥ) και συνομίλησαν με τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κρητικός, εθελοντές και στελέχη του Συνδέσμου.

Ν.Δ.: Επίσκεψη του Παύλου Μαρινάκη στον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης
Παύλου Μαρινάκη στον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με μια μαζική συνάντηση μελών και στελεχών του κόμματος από όλο τον Νότιο Τομέα Αθηνών.

Παύλου Μαρινάκη στον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Παύλος Μαρινάκης, ανέφερε κατά τη διάρκεια της επίσκεψης: «Μαζί με τον Γραμματέα Οργανωτικού Στέλιο Κονταδάκη συνεχίζουμε αυτό που ξεκινήσαμε πριν από ένα χρόνο και μας ζήτησε ο Πρωθυπουργός, να είμαστε δίπλα σε κάθε πολίτη, σε κάθε πόλη, σε κάθε γειτονιά. Μαζί με τον βουλευτή και Γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης Διονύση Χατζηδάκη, τον Γραμματέα Προγράμματος Χάρη Θεοχάρη, αλλά και τους υπόλοιπους βουλευτές του Νοτίου Τομέα Αθηνών, όπως και τη συντριπτική πλειοψηφία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, που μας στηρίζει πάντα σε αυτές τις επισκέψεις.

Όλη αυτή η προσπάθεια προέρχεται από την κοινωνία και καταλήγει στην κοινωνία. Είναι το σχέδιο του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος έχει αποφασίσει να κάνει όσα δεν έγιναν για πολλές δεκαετίες στη χώρα. Σε επίπεδο οικονομίας, κοινωνικής πολιτικής, τοπικής αυτοδιοίκησης. Να εφαρμόσει αυτά που έλεγε προεκλογικά, πρωτοτυπώντας σε σχέση με το τι συνέβαινε με την προηγούμενη κυβέρνηση.

Να εφαρμόσει πολιτικές που θα κάνουν καλύτερη την ζωή των πολιτών και για πρώτη φορά να αναζητά κάποιος την επανεκλογή από τους πολίτες με ακόμα μεγαλύτερη δυναμική από ό,τι την ζήτησε στην πρώτη εκλογή. Όπως πολύ χαρακτηριστικά είπε και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, το 2019 ο κόσμος ψήφισε τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να εφαρμόσουν ένα πρόγραμμα και το 2023 αισιοδοξούμε -και έχουμε μεγάλες πιθανότητες να το πετύχουμε- να έχουμε μια ακόμη μεγαλύτερη νίκη, γιατί εφαρμόζουμε αυτά που είπαμε, γιατί ήδη έχουμε απτά αποτελέσματα από την πολιτική μας.

Οι επισκέψεις μας σε Δήμους και σε άξιους Δημάρχους, όπως ο Γιάννης Κωνσταντάτος, που κέρδισαν και κερδίζουν την εμπιστοσύνη των πολιτών με το έργο τους, έχουν ως στόχο να επικοινωνήσουμε με όλους τους ανθρώπους της αληθινής προόδου, να μιλήσουμε για το έργο της Κυβέρνησης και με τη σειρά τους να το επικοινωνήσουν και οι ίδιοι με τον δικό τους τρόπο στην κοινωνία.

Η μεγαλύτερη επιτυχία του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι ότι έχει καταφέρει ανθρώπους διαφορετικών γενεών, ανθρώπους από διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες, να είμαστε όλοι μαζί και να είμαστε μια ομάδα.

Όμως, ο δεύτερος στόχος αυτών των επισκέψεων είναι να καταγράψουμε και τα προβλήματα, τα οποία πάντοτε υπάρχουν και είναι αιθεροβάμων όποιος παριστάνει ότι δεν τα βλέπει και δεν εργάζεται για να τα αντιμετωπίσει».

Παύλου Μαρινάκη στον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης

Στην επίσκεψη συμμετείχαν ακόμη η Τομεάρχης Αθλητισμού ΝΔ Ντόρα Πάλλη, η Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη ΝΔ Ιωάννα Γκελεστάθη, η πολιτεύτρια Δήμητρα Αράπογλου, τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής Βασίλης Κατσαρός, Δημήτρης Γκουλής, Δανάη Προκόβα- Κουρουπάκη, Γιάννης Μπάντος, Κωνσταντίνα Κόλλια και το μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου ΟΝΝΕΔ Ραφαήλ Κανελλόπουλος.

Παύλου Μαρινάκη στον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στίγκας για το «μπλόκο» στους «Σπαρτιάτες»: Επειδή το είπε ο Άρειος Πάγος είναι θέσφατο; Δεν είμαι αχυράνθρωπος του Κασιδιάρη

Το κόμμα των Σπαρτιατών δεν θα συμμετάσχει στις Ευρωεκλογές, σύμφωνα με απόφαση του Αρείου Πάγου και αυτό γιατί ο πραγματικός αρχηγός του ακροδεξιού κόμματος θεωρείται ο καταδικασμ...

Πραγματικός ηγέτης των «Σπαρτιατών» ο Κασιδιάρης – Τους ξεσκέπασε ο Άρειος Πάγος

Κόλαφος είναι για τους «Σπαρτιάτες» το σκεπτικό του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου με το οποίο το κόμμα κόπηκε από τις Ευρωεκλογές. Οι Αρεοπαγίτες κατέληξαν ομόφωνα στο ...

Βελόπουλος για επίθεση Φλώρου: Αδιανόητο, μειράκια του βίου της πολιτικής, να συμπεριφέρονται με βία

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής, αφού ο πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών, Κωνσταντίνος Φλώρος, γρονθοκόπησε τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γ...

Φόρτωση άρθρων...