Σαββάτο
03 Δεκεμβρίου 2022

Ν.Δ.: Fake news της «Αυγής» για δήθεν κατάθεση παραποιημένου εγγράφου της ΕΥΠ από τον βουλευτή Λάζαρο Τσαβδαρίδη

Ένσταση κατέθεσε σήμερα στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και εισηγητής της πλειοψηφίας, Λαζαρος Τσαβδαρίδης, για δημοσίευμα της κομματικής εφημερίδας «Αυγή», η οποία τον κατήγγειλε ψευδώς για κατάθεση παραποιημένου εγγράφου της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ).

Οι συμμετέχοντες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Εξεταστική Επιτροπή, παραδέχθηκαν το ψευδές του δημοσιεύματος ως προς την κατάθεση του δήθεν πλαστού εγγράφου και οποιουδήποτε άλλου εγγράφου εκ μέρους του Λάζαρου Τσαβδαρίδη.

Όπως αναφέρει το Παρατηρητήριο Fake News της Νέας Δημοκρατίας, «ο βουλευτής που ουδέποτε κατέθεσε (πολύ περισσότερο αλλοίωσε) κάποιο έγγραφο, απαίτησε από τον ΣΥΡΙΖΑ να πάρει θέση, με τους βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να αναδιπλώνονται και να δηλώνουν ευθαρσώς ότι πράγματι ο εισηγητής της Νέας Δημοκρατίας ουδέποτε κατέθεσε ή επέδειξε στην επιτροπή οποιοδήποτε έγγραφο, γεγονός που επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ, Χρήστος Ράμμος».

Σύμφωνα με τη Νέα Δημοκρατία, ο εισηγητής της Ν.Δ., Λαζαρος Τσαβδαρίδης θα προχωρήσει σε μηνυτήρια αναφορά και θα αναζητήσει εκείνον που έκανε ψεύδη διαρροή για την αποκατάσταση της τιμής και υπόληψης του.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πρόταση νόμου για τη σύσταση Αρχής Προστασίας του Καταναλωτή κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Πρόταση νόμου για τη σύσταση Αρχής Προστασίας του Καταναλωτή κατέθεσε στη Βουλή το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, υποστηρίζοντας ότι οι δυσμενείς συνέπειες που υφίστανται οι καταναλωτές στη χώρα μας...

«Ο Αλέξης μου, ο Νίκος μου, ο Κώστας μου» ήταν τα παιδιά του Καλογρίτσα στο Μαξίμου

Συνεχίστηκε σήμερα η κατάθεση του Κυριάκου Τόμπρα στη δίκη για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών. Ο μάρτυρας κατά τη διάρκεια της σημερινής ακροαματικής διαδικασίας στο Ειδικό ...

Φόρτωση άρθρων...