Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

Νέα Δημοκρατία: Η Μαρία Συρεγγέλα θα προταθεί για Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής

Για τη θέση της Γραμματέως της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας θα προταθεί η Μαρία Συρεγγέλα, σύμφωνα με πληροφορίες. 

Η βουλευτής και πρώην υφυπουργός Εργασίας, αρμόδια για το Δημογραφικό, την Ισότητα και την Οικογένεια, θα διαδεχθεί τον Παύλο Μαρινάκη, ο οποίος είχε αναλάβει τον Δεκέμβριο του 2021 τη θέση του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής και πλέον θα ασκεί μόνο τα καθήκοντα του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η σύγκληση συνεδρίασης της Πολιτικής Επιτροπής θα καθυστερήσει καθώς το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, λίγους μήνες πριν τις Ευρωεκλογές, αναμένεται να είναι επετειακό καθώς το 2024 συμπληρώνονται 50 χρόνια από την ίδρυση του κυβερνόντος κόμματος. 

Οπότε, οι διαδικασίες παραπέμπονται για μετά τις ευρωκάλπες του Ιουνίου και πιθανότατα το φθινόπωρο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Διευρύνει η ΝΔ την διαφορά της από το δεύτερο κόμμα, το κύμα αποσυσπείρωσης στον ΣΥΡΙΖΑ αναπτερώνει το ηθικό στο ΠΑΣΟΚ και τι θα κάνει ο Κασσελάκης με την «Αυγή» και το «Στο Κόκκινο» 

Θα συνεχίσει το μπαράζ δημοσκοπήσεων και τις επόμενες μέρες, χωρίς δραματικές ανατροπές τουλάχιστον για την διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από το δεύτερο κόμμα που όπως φαίνεται διευ...

Χρυσόγονος: Ο Κασσελάκης είναι ο Μαυρογιαλούρος του 2024, ο κασσελακισμός είναι μια μορφή τραμπισμού

Δριμεία κριτική στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, και στον «κασσελακισμό» εξαπέλυσε ο υποψηφίος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Χρυσόγονος. Όπως είπε σε ραδιοφωνική το...

Φόρτωση άρθρων...