Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Ν.Δ.: To πρόγραμμα των εκδηλώσεων και των επισκέψεων αυτής της εβδομάδας

Την Τρίτη 10 Ιανουαρίου η Νέα Δημοκρατία πραγματοποιεί εκδήλωση με θέμα «Το ψηφιακό άλμα της Ελλάδας. Η χώρα σε κίνηση» και κεντρικό ομιλητή τον Υπουργό Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» (Αίθουσα Αντιγόνη, Πειραιώς 254).

Την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Παύλος Μαρινάκης και ο Γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης θα επισκεφτούν τον νομό Εύβοιας.

Την ίδια ημέρα οι Γραμματείες Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση με θέμα «Το δικαίωμα να είσαι παιδί» με κεντρικούς ομιλητές τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης και βουλευτή Δυτικής Αττικής Γιώργο Κώτσηρα και την βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης Έλενα Ράπτη. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ΕΒΕΑ (Αίθουσα Κωνσταντίνος Μίχαλος) στις 17:00.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κακλαμάνης κατά ΣΥΡΙΖΑ: Μήπως ο κ. Κασσελάκης προσβλέπει στις ψήφους των Σπαρτιατών;

Με αφορμή την απόφαση του Αρείου Πάγου για τον αποκλεισμό συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής, Απόστολος Χρ. Κακλαμάνης σχολίασε τη στάση του ΣΥΡ...

Γραμμένος για την επίθεση από τον Φλώρο: «Δέχθηκα γροθιές – Με έπιασε από τον λαιμό και με έσυρε στο πάτωμα»

«Δεν έχω να απαντήσω στις φαντασίες του καθενός», τόνισε ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Βασίλης Γραμμένος, λίγο μετά την κατάθεσή του στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔ...

Φόρτωση άρθρων...