Σαββάτο
27 Ιουλίου 2024

Νέα Αριστερά κατά Κασσελάκη: Έχει μετατρέψει ένα κόμμα σε μόρφωμα αντιγράφοντας το ίνδαλμά του, τον Ντόναλντ Τραμπ

Στην αντεπίθεση πέρασε η Νέα Αριστερά, έπειτα από τον χαρακτηρισμό του «απονομιμοποιημένου μορφώματος», που χρησιμοποίησε εις βάρος της ο Στέφανος Κασσελάκης.

Η Νέα Αριστερά κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι «έχει μετατρέψει ένα πολιτικό κόμμα σε μόρφωμα αντιγράφοντας τον ίνδαλμα του: τον Ντόναλντ Τραμπ. Και υπό το βάρος της αποτυχίας του, αναζητεί τώρα τους επόμενους υπονομευτές».

«Ο κύριος Κασσελάκης δεν έχει κατανοήσει ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται να συζητήσει ή να συμπράξει μαζί του. Γιατί είναι η άλλη όψη του κυρίου Μητσοτάκη», αναφέρει, καλώντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να αναζητήσει στο περιβάλλον του ποιοι αποκαλούσαν τον ΣΥΡΙΖΑ «μαγαζί».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς:

«Ο κύριος Κασσελάκης φανερώνει τον εσωτερικό του κόσμο όταν κάνει λόγο για «μορφώματα». Έχει μετατρέψει ενα πολιτικό κόμμα σε μόρφωμα αντιγράφοντας τον ίνδαλμα του: τον Ντόναλντ Τραμπ. Και υπό το βάρος της αποτυχίας του, αναζητεί τώρα τους επόμενους υπονομευτές. Αυτό το αντιλαμβάνονται κάθε μέρα οι αριστεροί πολίτες- εντός και εκτός ΣΥΡΙΖΑ.
Για να τελειώνουμε. Ο κύριος Κασσελάκης δεν έχει κατανοήσει ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται να συζητήσει ή να συμπράξει μαζί του. Γιατί είναι η άλλη όψη του κυρίου Μητσοτάκη.
ΥΓ: Αν θέλει ο κύριος Κασσελάκης να βρει ποιοι αποκαλούσαν τον ΣΥΡΙΖΑ «μαγαζί» ας τους αναζητήσει στο περιβάλλον του. Όχι στη Νέα Αριστερά».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

O Πολάκης ξεπέρασε τα εσκαμμένα: Προσπάθησε να μπει στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ αλλά δεν του επέτρεψαν

Σαν ταύρος εν υαλοπωλείω περιφερόταν μέσα και έξω από τη Βουλή ο Παύλος Πολάκης μετά την απόφαση να τεθεί εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. Ο βουλευτής Χανίων προσπάθησε να...

Συρεγγέλα για Ακρίτα: Οι συγγνώμες δεν μπορούν να καλύψουν το δόγμα του «πολακισμού» που έχει κυριεύσει τον ΣΥΡΙΖΑ

Ανάρτηση για τα σχόλια της Έλενας Ακρίτα σχετικά με την εμφάνιση της δημοσιογράφου Κατερίνας Παναγοπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο, στη δεξίωση για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας, έκ...

Συνεχίζει... απτόητος ο Πολάκης: «Στημένη και υποκριτική» η αντίδραση της Λινού

Αμετανόητος, παρά τη διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, παραμένει ο Παύλος Πολάκης για το επεισόδιο της φραστικής επίθεσης στη συνεργάτιδα του Άδωνη Γεωργιάδη. ...

Φόρτωση άρθρων...