Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Νέα Δημοκρατία: Δεν είναι μέλος μας ο δήμαρχος Ναυπλιέων, ούτε υπήρξε ποτέ

Η διαβεβαίωση αυτή από τη ΝΔ έρχεται μόλις λίγες ώρες μετά τις αποκαλύψεις για τις πρωτάκουστες ενέργειες που έκανε ο δήμαρχος, Δημήτρης Κωστούρος, ο οποίος πετούσε σκουπίδια και περιττώματα στην εξώπορτα του αντιπάλου του και υποψηφίου δημάρχου Ναυπλιέων, Δημήτρη Ορφανού.

Ξεκάθαρη θέση ότι ο δήμαρχος ΝαυπλιέωνΔημήτρης Κωστούρος, δεν είναι μέλος της Νέας Δημοκρατίας, παίρνει το κυβερνών κόμμα, όπως αναφέρουν πηγές.

Η διαβεβαίωση αυτή από τη ΝΔ έρχεται μόλις λίγες ώρες μετά τις αποκαλύψεις για τις πρωτάκουστες ενέργειες που έκανε ο δήμαρχος, Δημήτρης Κωστούρος, ο οποίος πετούσε σκουπίδια και περιττώματα στην εξώπορτα του αντιπάλου του και υποψηφίου δημάρχου Ναυπλιέων, Δημήτρη Ορφανού.

Μάλιστα, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Θοδωρής Λιβάνιος, με ανάρτησή του ανέφερε ότι οι συγκεκριμένες πράξεις δεν ταιριάζουν σε πολιτισμένη προεκλογική περίοδο και ότι αφού ενημερώθηκε ο αρμόδιος Αποκεντρωμένος Γραμματέας, αποφασίστηκε η εκκίνηση της πειθαρχικής διαδικασίας, σε βάρος του Δημάρχου Ναυπλιέων.

Στην ανάρτησή του ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Θοδωρής Λιβάνιος, ο οποίος αναφέρει: «Τα γεγονότα στο Ναύπλιο -εφόσον επιβεβαιωθούν και από την έρευνα- δεν ταιριάζουν σε μια πολιτισμένη προεκλογική περίοδο. Οι αυτοδιοικητικές εκλογές κρίνουν το μέλλον του τόπου μας. Ήδη τα αναφερόμενα στο δημοσίευμα τέθηκαν υπόψη του αρμόδιου Αποκεντρωμένου Γραμματέα, ο οποίος αποφάσισε την εκκίνηση της πειθαρχικής διαδικασίας, ζητώντας εξηγήσεις από τον κ. Δήμαρχο Ναυπλιέων».

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ο Μεϊμαράκης τρολάρει τη «μεταγραφή» Σπηλιωτόπουλου: Με πήρε η Ούρσουλα τηλέφωνο να μάθει τι γίνεται

Με σκωπτικό τρόπο σχολίασε ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, την ένταξη του Άρη Σπηλιωτόπουλου στο επιτελείο Κασσελάκη ως αναλυτής δημοσκοπήσεων. «Είναι...

Φόρτωση άρθρων...