Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Νέα οργισμένη απάντηση του Νίκου Χατζηνικολάου στον θλιβερό Πολάκη

Αποφασισμένος να προσφύγει στα ποινικά ή και αστικά δικαστήρια εμφανίζεται ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος με νέα του ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα αναφέρει ότι οι "αποκαλύψεις Πολάκη" για τα στοιχεία των εταιριών του ομίλου Real είναι... "μαϊμού".

"Θλιβερέ Πολάκη όλα τα στοιχεία που έδωσες είναι ψευδή! ΟΛΑ.Και θα λογοδοτήσεις στη δικαιοσύνη. Και οι αριθμοί ψεύτικοι και οι οφειλές ρυθμισμένες και εξυπηρετούμενες! Είσαι άθλιος συκοφάντης! Έρχονται την επόμενη εβδομάδα αγωγές. Θα πληρώσεις ακριβά τις αθλιότητες που κάνεις", έγραψε ο γνωστός δημοσιογράφος.

Είχε προηγηθεί ανάρτησή του Παύλου Πολάκη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής υπ. Υγείας απαντούσε στη δήλωση του Νίκου Χατζηνικολάου ότι οι εταιρείες στις οποίες αναφέρθηκε ο κ. Πολάκης το πρωί της Τετάρτης, θα προσφύγουν στην δικαιοσύνη εναντίον του.

«Ανυπομονώ», γράφει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης, ζητώντας από τον Νίκο Χατζηνικολάου να δώσει στο φως της δημοσιότητας όλα τα στοιχεία για τις ρυθμίσεις χρεών των εταιρειών του.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κυβίστηση εξάδελφου Κασσελάκη για τις «ευπρόσδεκτες» ψήφους των Σπαρτιατών - «Δεν τις θέλουμε», λέει τώρα

Σε κωλοτούμπα για την τοποθέτησή του για τις «ευπρόσδεκτες» ψήφους των Σπαρτιατών μετά τον αποκλεισμό του κόμματος από τις ευρωεκλογές, προχώρησε ο ξάδερφος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ...

Κωνσταντοπούλου: Δεν προσκαλούμε ακροδεξιά και ναζιστικά στοιχεία να μας ψηφίσουν στις ευρωεκλογές

Δεν προσκαλούμε ακροδεξιά και ναζιστικά στοιχεία να μας ψηφίσουν στις ευρωεκλογές, δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ», με τον Δημήτρη Τάκη και τη Χριστίνα...

Φόρτωση άρθρων...