Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Νέα πυρά Κούγια για Στέφανο Κασσελάκη: «Φαντάσου τι άσχετος είναι αυτός ο άνθρωπος»

Ο Αλέξης Κούγιας τα είπε έξω από τα δόντια για τον Στέφανο Κασσελάκη για ακόμα μια φορά με αφορμή τις απαράδεκτες δηλώσεις του για τα Κατεχόμενα.

Ο γνωστός ποινικολόγος περιγράφει τον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ως «άσχετο» και έναν άνθρωπο που το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να «περιορίζεται σε επικοινωνιακά τρικ» και να «ασχολείται όλη μέρα με το σκυλάκι του αποφασίζοντας μια μέρα να γίνει Πρωθυπουργός της Ελλάδας».

Όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας για τον Στέφανο Κασσελάκη:

«Φαντάσου τι άσχετος είναι αυτός ο άνθρωπος και τι άσχετο που είναι και το περιβάλλον του που έχουν περιοριστεί μόνο μέσω επικοινωνιακά τρικ τι θέλει αυτός ο άνθρωπος τώρα έκανε κριτική στον Μητσοτάκη; Τόσο άσχετο παιδί δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου είναι 40 χρόνων άντρας θα έπρεπε να γνωρίζω τουλάχιστον στοιχειώδη πράγματα. Αυτός τον αρραβωνιαστικό του έχει εκεί πέρα και ασχολείται όλη μέρα και με το σκυλάκι του και ξαφνικά αποφάσισε να γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδας…

Θέλω να δω μία κυβέρνηση Κασσελάκη πρωθυπουργό, τον Λάκη Γαβαλά υπουργό δικαιοσύνης τον Κοκλώνη στη θέση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης στη θέση του Νίκου Παππά, θα το φάει τον Παππά ο Κοκλώνης μας έχουν δηλητηριάσει την ψυχή μας καθημερινά αντικειμενικά δεν έχουν καμία αξία σαν άνθρωποι.

Όσον αφορά για αυτό που είπε ότι θέλει να υιοθετήσει παιδί ας του πει το περιβάλλον του ότι ο νόμος απαγορεύει ρητώς την υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλους» πρόσθεσε.

Μου κάνει εντύπωση με ποιο τρόπο ο Φώτης Σεργουλόπουλος έγινε μέσω παρένθετης μητέρας αλλά σε κάθε περίπτωση λυπάμαι πολύ με αυτό που γίνεται και είμαι βέβαιος ότι αυτή η φούσκα θα σκάσει πολύ γρήγορα και λυπάμαι που θα το πω θα πρέπει ήδη να έχει παρέα η δικαιοσύνη. Είναι δυνατόν ο Κασσελάκης να είχε πει ότι θα ξεμπροστιάσει τους δικαστές και να μην έχει παρέμβει ο εισαγγελέας;

Τι να κάνεις σε μένα το ΕΣΡ τι είμαι εγώ ηθοποιός; παρουσιαστής εκπομπής; τα έχουν μπερδέψει όλοι αυτοί, έχουν ξεσαλώσει όπως λένε και μεταξύ τους και ασχολούμαι τώρα με ανθρώπους που για να κλείσουν ραντεβού στο γραφείο μου θα περίμεναν τρεις μήνες. Τι να πει ο Κασσελάκης για την Κύπρο ασχολείται με τον αρραβωνιαστικό του και έχει αφήσει τα σοβαρά θέματα… το πανηγύρι τελειώνει αύριο. Είμαι βέβαιος και αυτοί οι ομοφυλόφιλοι που τον ψήφισαν θα του γυρίσουν την πλάτη».

Σε άλλο σημείο ο Αλέξης Κούγιας τόνισε ότι δεν είναι υπέρ ούτε της Έφης Αχτσιόγλου καθώς είναι δημιούργημα ταχύτατης διαδικασίας.

«Την πήρε ο Κατρούγκαλος στο Υπουργείο Εργασίας και μέσα σε δύο χρόνια έγινε βουλευτής υπουργός, ο ιδανικός θα ήταν ο Νίκος Παππάς αλλά με αυτό που έκανε με το Κασσελάκι μόνο και μόνο για να είναι εκπρόσωπος στη Βουλή».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το άγχος των υπουργών

Μουρμούρα και εκνευρισμό έχει προκαλέσει στους κόλπους του υπουργικού συμβουλίου η «ημιεπίσημη» διαρροή του Μεγάρου Μαξίμου ότι οι δώδεκα υπουργοί που έχουν αναλάβει να «τρέξουν» ε...

Φόρτωση άρθρων...