Τετάρτη
22 Μαΐου 2024

Νέες αποκαλύψεις για τα σκοτεινά «νταραβέρια» του ΣΥΡΙΖΑ από τη γραμματέα του Καλογρίτσα

Η επί 40 χρόνια γραμματέας του επιχειρηματία Ευθαλία Διαμαντή, φέρνει στο φώς αθέατες πτυχές της υπόθεσης των τηλεοπτικών αδειών και του ρόλου του Νίκου Παππά.

Παρασκήνιο

Σε νέες αποκαλύψεις για τον τρόπο με τον οποίο ο Αλέξης Τσίπρας και ο Νίκος Παππάς, επιχείρησαν να ποδηγετήσουν τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, προχώρησε η γραμματέας του επιχειρηματία Χρήστου καλογρίτσα, μιλώντας στα «Παραπολιτικά». Η επί 40 χρόνια γραμματέας του επιχειρηματία Ευθαλία Διαμαντή, φέρνει στο φώς αθέατες πτυχές της υπόθεσης των τηλεοπτικών αδειών και του ρόλου του Νίκου Παππά.

Παράλληλα, στέκεται στο γεγονός ότι ο ίδιος ο κ. Παππάς οργάνωσε τις συναντήσεις του κ. Καλογρίτσα με επιχειρηματίες και τηλεοπτικά στελέχη για την οικονομική εξασφάλιση του εγχειρήματος δημιουργίας ενός φιλικού προς τον ΣΥΡΙΖΑ τηλεοπτικού πόλου, ενώ διεμήνυσε πως ολόκληρες ομάδες ανθρώπων εργάζονταν για τον σκοπό αυτόν υπό την οικονομική και υλική στήριξη της πλευράς Καλογρίτσα.

Μεταξύ άλλων η γραμματέας του κ. Καλογρίτσα ανέφερε στα Παραπολιτικά ότι «ο κ. Καλογρίτσας χρηματοδοτούσε αφειδώς τις προσπάθειες του κόμματος να αποκτήσει το δικό του τηλεοπτικό κανάλι και τη δική του εφημερίδα». Η ίδια υποστήριξε ότι ενώπιον του Ειδικού Δικαστηρίου «κατέθεσα, για μεταφορά χρημάτων από την Κύπρο που έκανε ο ίδιος ο Αρτ. Αρτεμίου. Και αυτό το ξέρω διότι μας ζήτησε όχι μόνο το αυτοκίνητο για να τον πάει στο Μαρούσι, αλλά και συνεργάτες της εταιρείας, για να μην τον κλέψουν στη διαδρομή. Αυτά τα χρήματα κατάλαβα ότι τα είχε φέρει από την Κύπρο».

Επίσης δήλωσε ότι «ο κ. Παππάς διαβεβαίωνε τον κ. Καλογρίτσα ότι τα χρήματα υπάρχουν και θα τα πάρει πίσω. Μάλιστα, άκουσα να ζητά από τον κ. Αρτεμίου να τον διαβεβαιώσει κι αυτός ότι τα χρήματα υπάρχουν. Πράγματι, τον επιβεβαίωσε ο κ. Αρτεμίου ότι εκτός από την Κύπρο υπάρχουν και στην Ελβετία». Παράλληλα, σημείωσε ότι «εδώ και δύο χρόνια έχουν κατατεθεί πέντε SMS που αντάλλαξαν οι Καλογρίτσας και Παππάς στην προανάκριση που διεξήγαγε η Βουλή και δεν αμφισβητήθηκαν ούτε από τους βουλευτές του κόμματος ούτε και, έως προχθές, από τους δικηγόρους του κ. Παππα».

Η Νέα Δημοκρατία στην ανακοίνωσή της τονίζει ότι «η σημερινή συνέντευξη της επί 40 χρόνια γραμματέως του Χρήστου Καλογρίτσα, κ. Ευθαλίας Διαμαντή που δημοσιεύεται στην εφημερίδα «Παραπολιτικά», σε συνδυασμό με τα όσα έχουν αποκαλυφθεί, δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνειών ή αμφιβολιών για τον ρόλο που είχαν ο Νίκος Παππάς και ο Κύπριος δικηγόρος των off shore Αρτέμης Αρτεμίου σε μια πρωτοφανή οικονομική, πολιτική και μιντιακή υπόθεση διαπλοκής».

Αποκλειστικά στα «Παραπολιτικά» η γραμματέας Καλογρίτσα

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Παραληρηματική χυδαιότητα Κασσελάκη: Τι τρέχει αν ραίνουν με λουλούδια στα μπουζούκια τον πρόεδρο ενός κόμματος;

Για την παρουσία του στην πρεμιέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού πριν από λίγα 24ωρα μίλησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος, μάλιστα, υποστήριξε ότι η γροθιά που ύψ...

Φόρτωση άρθρων...