Τρίτη
07 Μαΐου 2024

Νεφελούδης: O Κασσελάκης δεν καταλαβαίνει Χριστό για τον νόμο Κατρούγκαλου

Αιχμηρός εμφανίστηκε ο πρώην Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Εργασίας επί ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Νεφελούδης, κατηγορώντας τον Στέφανο Κασσελάκη, για «προσπάθεια δημιουργίας καμένης γης».

«Δεν ξεχνώ την αντίδραση του κ. Κασσελάκη σε κάτι που δεν γνωρίζει και αναφέρομαι στον νόμο Κατρούγκαλου για τον οποίο αν τον ρωτήσεις δεν καταλαβαίνει Χριστό», είπε ο Ανδρέας Νεφελούδης, μιλώντας στο Action24.

«Έχει βγει στο σεργιάνι και καταγγέλλει κεντρικές πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας. Την κριτική για τα 37 δισεκατομμύρια ότι ήταν η χειρότερη μνημονιακή πολιτική δεν την έκανε ούτε η Νέα Δημοκρατία», πρόσθεσε ο Ανδρέας Νεφελούδης.

Με αφορμή, τις αναφορές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην ομιλία του στο ΣΕΒ είπε ότι «χτύπησε το μαλακό υπογάστριο της αριστεράς στον τομέα της εργασίας».
Κατά τον κ. Νεφελούδη το πρόβλημα στον ΣΥΡΙΖΑ ήταν ότι «η νέα ηγεσία, ο πρόεδρος και η ομάδα που ήταν γύρω του έκαναν ότι δεν υπήρχε πρόβλημα» κατονομάζοντας τους Παύλο Πολάκη, Θεοδώρα Τζάκρη και Γιώργο Τσίπρα ως «το μεγάλο πρόβλημα».

Ακόμα, το πρώην μέλος του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε «παραμύθια ότι φύγαμε επειδή δεν κέρδισε η Αχτσιόγλου» υποστηρίζοντας ότι «αντιμετωπίσαμε στην εσωοκομματική εκλογική περίοδο ένα απίστευτο bullying από στιχουργούς θεατρικούς συγγραφείς ότι πρέπει να φύγουμε εμείς οι υπονομευτές».

«Ο Πολάκης ήταν ο μοναδικός για τον οποίο είχε ζητήσει διαγραφή ο Τσίπρας. Ο Γιώργος Τσίπρας ήταν αυτός που θόλωνε το προεκλογικό μήνυμα και μιλούσε για κυβέρνηση ηττημένων. Άρα ποιοι ήταν οι υπονομευτές», κατέληξε ο Ανδρέας Νεφελούδης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ συμμετείχαν στο έθιμο των μπότηδων στην Κέρκυρα

Στο έθιμο των μπότηδων που πραγματοποιείται κάθε Μ. Σάββατο το πρωί, συμμετείχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος βρίσκεται στο νησί για τις πασχαλινές του δι...

Στέφανος Κασσελάκης: Παρακολούθησε την Ακολουθία του Επιταφίου στην Κέρκυρα μαζί με τον Τάιλερ

Στον Ιερό Ναό της Μητρόπλης Υπεραγίας Θεοτόκου Σπηλαιωτίσσης στην Κέρκυρα βρέθηκε για την Ακολουθία και την περιφορά του Επιταφίου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης. Ο Σ...

Φόρτωση άρθρων...