Τρίτη
30 Απριλίου 2024

Νέο βίντεο Ανδρουλάκη στο TikTok: Οι σημαίες του ΠΑΣΟΚ στην Άμφισσα και οι selfies

Παρασκήνιο

Στην Άμφισσα βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης και σήμερα ανάρτησε στο TikTok ένα βίντεο από την επίσκεψή του στην πόλη.

Οι κάτοικοι της Άμφισσας επεφύλασσαν θερμή υποδοχή στον Νίκο Ανδρουλάκη, η οποία όπως αναφέρει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ «μας γεμίζει δύναμη». 

Η πόλη της Φωκίδας ήταν γεμάτη με σημαίες του ΠΑΣΟΚ, με τον πρόεδρο του κόμματος να συνομιλεί σε θερμό κλίμα και να βγάζει αρκετές selfies με τους κατοίκους.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης συνάντησε και έναν μικρό φίλαθλο του ΠΑΟΚ, που είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο. Μάλιστα ο Νίκος Ανδρουλάκης κάλεσε με βιντεοκλήση τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του κόμματος και πρώην αρχηγό του ΠΑΟΚ, Θοδωρή Ζαγοράκη, με τον οποίο είχαν μια μικρή συνομιλία.

Στο βίντεο, ο Νίκος Ανδρουλάκης αναφέρθηκε και στους μπουμπουριστούς χοχλιούς που του ετοίμασε η μητέρα του, Πόπη, όπως έδειξε στο πρώτο του προσωπικό βίντεο στο TikTok.

«Πάω να φάω τους μπουμπουριστούς, καμένοι» ακούγεται να λέει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής. «Τελικά οι μπουρμπουριστοί ήταν λίγο “καπνιστοί”» αναφέρει στην ανάρτησή του στο TikTok o Νίκος Ανδρουλάκης.

Δείτε το νέο βίντεο του Νίκου Ανδρουλάκη στο TikTοk:

@nikos.androulakis Η θερμή υποδοχή των κατοίκων στην Άμφισσα μας γεμίζει δύναμη! Σας ευχαριστώ πολύ! ✌️ ΥΓ: Τελικά οι μπουρμπουριστοί ήταν λίγο “καπνιστοί” #Αμφισσα #ΠΑΣΟΚ #Δυναμη #ΠΑΟΚ #Τουμπα #μπουρμπουριστοι ♬ original sound - Nikos Androulakis

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γεωργιάδης: Ο Γιάννης Καλλιάνος με πήρε 50 τηλέφωνα, αλλά ο πατέρας του δεν πήρε κρεβάτι ΜΕΘ γιατί δεν προβλεπόταν

Για την υπόθεση του θανάτου του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου μίλησε μεταξύ άλλων ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Θερμά συλλυπητήρια, ένας άνθρωπος έφυγε, ένας πατέρας έφυγε. Έχει κατατεθεί...

Το ζεϊμπέκικο του Κουτσούμπα στις ΗΠΑ - Ήρθε σε κέφι στη Μέκκα του Καπιταλισμού (Video)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο που δείχνει τον Δημήτρη Κουτσούμπα να χορεύει ζεϊμπέκικο στις ΗΠΑ, όπου βρέθηκε στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης. Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ...

Πάρτι στα social για τη συνεργασία Σπηλιωτόπουλου - Κασσελάκη: «Άλλο Σπηλιωτόπουλος, άλλο Βελουχιώτης»

Βούτυρο στο ψωμί των χρηστών του «Χ» (πρώην τουίτερ) φαίνεται πως ήταν η ένταξη του Άρη Σπηλιωτόπουλου στο επικοινωνιακό επιτελείο του Στέφανου Κασσελάκη, καθώς πολλοί εξ αυτών «ορ...

Φόρτωση άρθρων...