Δευτέρα
13 Μαΐου 2024

Μητσοτάκης στο TikTok: Το παρασκήνιο του υπουργικού συμβουλίου και το τρολάρισμα στον Άδωνι

Νέο βίντεο ανήρτησε στο TikTok ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Πρωθυπουργός δίνει απαντήσεις για το πως λειτουργεί το υπουργικό συμβούλιο.

Το βίντεο αρχίζει από το γραφείο του Πρωθυπουργού λίγο πριν από τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι μαζί με υπουργό Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Στη συνέχεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρεται σε «πράγματα που ίσως να μην γνωρίζετε» για τις συνεδριάσεις του υπουργικού συμβουλίου. Καταρχάς ο Πρωθυπουργός και οι υπουργοί αφήνουν έξω από την αίθουσα τα κινητά τους.

Οι κάμερες μένουν για λίγο για την εισαγωγική τοποθέτηση του Πρωθυπουργού, αλλά στη συνέχεια φεύγουν όλοι οι παριστάμενοι, εκτός βέβαια από τα μέλη του συμβουλίου, ενώ αποχωρεί και ο Peanut.

Ακόμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσθέτει ότι από το 2019 τα υπουργικά κρατούν το λιγότερο 3 ώρες και γίνονται μία με δύο φορές τον μήνα. Παρουσιάζονται εκεί όλα τα νομοσχέδια πριν ανέβουν στο OpenGov για τη δημόσια διαβούλευση, όπου μπορεί κάθε πολίτης να τα σχολιάσει.

Το βίντεο ανοίγει και κλείνει με την στάση του Άδωνι Γεωργιάδη που έγινε viral πριν λίγο καιρό στο TikTok. «Λίγο πριν το υπουργικό μας συμβούλιο με τον υπουργό μας κύριο Άδωνι Γεωργιάδη», αναφέρει ο Πρωθυπουργός.

@kyriakosmitsotakis_

Explainer: Υπουργικό Συμβούλιο

♬ original sound - Kyriakos Mitsotakis

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γιος Μπελέρη: Ο Ράμα ήθελε να προκαλέσει και να τρομοκρατήσει τους Έλληνες της Αλβανίας

Ο Έντι Ράμα είχε διττό στόχο με τη συγκέντρωση που έκανε στην Αθήνα επισήμανε ο Πέτρος Μπελέρης, γιος του Φρέντι Μπελέρη. «Η επιλογή της συγκεκριμένης ημερομηνίας πιστεύω ξεκάθα...

Φόρτωση άρθρων...