Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

Ο Αλέξης και η... γκλίτσα

Παρασκήνιο

«Μόνο η γκλίτσα του έλειπε»: με αυτό το σχόλιο υποδέχθηκαν πηγές μας στην Κουμουνδούρου τις φωτογραφίες του χαλαρού Αλέξη Τσίπρα από τα Πράμαντα Τζουμέρκων, όπου επέλεξε συν γυναιξί και τέκνοις να περάσει το Σαββατοκύριακο της 28ης Οκτωβρίου ο Αλέξης ο πρώην πρωθυπουργός.

Η αναφορά στην γκλίτσα προφανώς πηγαίνει σε αντίστοιχα φωτογραφικά ενσταντανέ του Κώστα Καραμανλή από διάφορες εξορμήσεις του, από τότε που άρχισε να απολαμβάνει την ιδιότητα του πρώην, σε συνδυασμό με τους χυμούς από παϊδάκια γάλακτος και την διασφαλισμένη βουλευτική αποζημίωση που προέκυπτε από την σταθερή και μόνιμη κοινοβουλευτική έδρα που απολαμβάνουν (και καταλαμβάνουν...) οι πρώην πρωθυπουργοί.

Βεβαίως, διάφοροι «Τσιπρίστας», επιχειρώντας ένα άβολο για τους ίδιους «damage control» για τις σχετικές φωτογραφίες, επιμένουν ότι «ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι Κώστας Καραμανλής «και πως «θα μιλάει, θα παρεμβαίνει και θα δίνει το στίγμα του».

Πάντως, αυτό θα μπορούσε να το σκεφτεί πριν ποζάρει σε περαστικούς και άλλους θαυμαστές –ειδικά αν έριχνε μια ματιά στα εισερχόμενα μηνύματα του κινητού του και διάβαζε ορισμένα SMS πρώην «προεδρικών», κορυφαίων της «Ομπρέλας» αλλά και 40άρηδων πρώην υπουργών, που τον καλούν «να σώσει οτιδήποτε αν σώζεται…».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στην Αλβανία ο Μανώλης Κεφαλογιάννης – Θα επισκεφθεί τον Φρέντι Μπελέρη στη φυλακή

Επίσκεψη στην Αλβανία πραγματοποιεί ο πρόεδρος της επιτροπής Σύνδεσης και Σταθεροποίησης ΕΕ - Αλβανίας, ευρωβουλευτής της ΝΔ και του ΕΛΚ, Μανώλης Κεφαλογιάννης. Σήμερα, ημέρα το...

Φόρτωση άρθρων...