Κυριακή
19 Μαΐου 2024

Που είναι ο Νίκος Παππάς, οεο;

Παρασκήνιο

Είμαστε βέβαιοι ότι οι υποψιασμένοι αναγνώστες μας θα έχουν διαπιστώσει την εκκωφαντική απουσία του Νίκου Παππά για πάνω από 10 ημέρες. Παρά το γεγονός ότι οι πολιτικοί φίλοι του πρώην υπουργού διαψεύδουν κατηγορηματικά τις κατηγορίες ότι ξεκίνησε την «λευκή απεργία» παρότι είναι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και τομεάρχης οικονομικών του κόμματος, η αλήθεια είναι ότι σε μία περίοδο πυκνή από εξελίξεις, ο Παππάς φαίνεται ότι προφυλάσσει το πολιτικό του προφίλ -, αν προφανώς, εξαιρέσει κανείς, την δήλωση που αναγκάστηκε να κάνει για το φορολογικό νομοσχέδιο του «ομολόγου» του, Κωστή Χατζηδάκη, έτσι για τα... μάτια.

Μάθαμε ότι ο Παππάς το τελευταίο διάστημα έμαθε πολλές αποφάσεις του Στέφανου Κασσελάκη αφότου αυτές ανακοινώθηκαν. Με άλλα λόγια, ο 7ος όροφος του έστειλε μήνυμα πως παρά το βαρύ χαρτοφυλάκιο που πάντα ήθελε να αναλάβει, δεν θα πρέπει να μπερδέψει τον τομέα οικονομικών με κάποια  αίσθηση ότι είναι... «υπαρχηγός» στο κόμμα.

Αφού, λοιπόν, έλαβε αυτά τα μηνύματα, αλλά και φοβούμενος ότι επί Κασσελάκη ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να οδηγηθεί στο «σβήσιμό» του από τον χάρτη, είπε να... να ξεκουραστεί ένα μικρό χρονικό διάστημα, ούτως ώστε ούτε στο κάδρο της περαιτέρω απαξίωσης του ΣΥΡΙΖΑ να μπει, αλλά ούτε να περάσει απαρατήρητο το μήνυμα που θέλει να στείλει: ένα μήνυμα που λέει ότι «δεν παρακαλάει κανέναν» και πως «βάζει πλάτη μόνο όπου και όταν τον θεωρούν απαραίτητο…».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στην πρεμιέρα του Αργυρού ο Κασσελάκης με τον Τάιλερ, το γλέντησαν από σουίτα με υψωμένη γροθιά

Πρεμιέρα στην αθηναϊκή νύχτα και το κέντρο διασκέδασης Fantasia έκανε χθες ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Στέφανος Κασσελάκης δεν θα μπορούσε να λείπει. Σύμφωνα με βίντεο που είδα...

Φόρτωση άρθρων...