Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

O ΓΑΠ προετοιμάζεται για την επόμενη μέρα, η νοθεία που τελικά δεν… έγινε και τι γυρεύει ένας Ολλανδός στο Μαξίμου

Ακόμη μια μέρα «σφαγής» στις πράσινες αρένες, που σημαδεύτηκε πάντως από τις κινήσεις ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ του Γιώργου Παπανδρέου, αφού προφανώς γνωρίζει πως η διαφορά που τον χωρίζει από τον Ανδρουλάκη είναι πλέον ΧΑΟΤΙΚΗ. Ειδικά χθες το βράδυ η αρχική «ρουκέτα» για νοθεία που μαζεύτηκε μετά το πάνδημο… κράξιμο, αποδεικνύει πως στο στρατόπεδο Παπανδρέου εκτός από την ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ απωλέσθηκε και η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ αλλά και το  ένστικτο πολιτικής ΑΥΤΟΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ του ίδιου του ΓΑΠ.

@ Βεβαίως υπάρχουν και κάποιοι κακεντρεχείς εντός του ΚΙΝΑΛ, που θεωρούν πως όλες οι κινήσεις του στρατοπέδου του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ έχουν να κάνουν με την επόμενη μέρα μετά την ΒΕΒΑΙΗ ήττα του. Εκεί οι απόψεις (των κακεντρεχών πάντα) διίστανται αφού κάποιοι θεωρούν πως ετοιμάζεται να στήσει «κόμμα ΓΑΠ εντός του ΚΙΝΑΛ» αφού φέρεται να «ελέγχει» περισσότερους από έξη βουλευτές – συν τον εαυτό του.
Ενώ οι υπόλοιποι (κακεντρεχείς) προχωρούν το σενάριο ακόμη παραπάνω κάνοντας λόγο για ΠΛΗΡΗ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣΗ του ΚΙΔΗΣΟ μετά την εκλογή Προέδρου στο ΚΙΝΑΛ, και ΑΥΤΟΝΟΜΗ κάθοδο ως ΚΙΔΗΣΟ στις ερχόμενες εκλογές ή συνεργασία με άλλα κόμματα –πλην του ΚΙΝΑΛ- στο όνομα της «Προοδευτικής Διακυβέρνησης» .
Εμείς πάντως δεν υιοθετούμε κανένα από αυτά τα σενάρια.

@ Στην… στοιχηματική σας τώρα ενημέρωση, σε σχέση πάντα με τα… γκάλοπ των μπουκμέικερς για το ΚΙΝΑΛ, οι αποδόσεις για την «παράσταση» νίκης παραμένουν αμετάβλητες, ήτοι 90%-10% υπέρ Ανδρουλάκη.
Ενώ σε επίπεδο εκλογικών ποσοστών η διαφορά δείχνει να έχει διευρυνθεί με το… line να κινείται στο 63% για Ανδρουλάκη και 37% για Παπανδρέου. 

@ «Μαζεύτηκαν» σχετικά νωρίς κάποιες διαρροές «ροζ» ιστοριών στο twitter από συγκεκριμένα πράσινα… καλόπαιδα. Προφανώς αυτό συνέβει επειδή το ντέρμπι εκλογής Προέδρου στο ΚΙΝΑΛ έχει κριθεί, αλλιώς θα «πέφτανε κορμιά» στην Χαριλάου Τρικούπη…

@ Οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι φίλοι των εταιρικής μειοψηφίας του ΕΛΛΑΚΤΩΡ στα ΜΜΕ, επιχείρησαν (ανεπιτυχώς) να συνδέσουν την χθεσινή, προγραμματισμένη, συνάντηση του πρωθυπουργού  Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ολλανδό επικεφαλής της  Ολλανδικής Reggeborgh Χένρι Χόλτερμαν , με την απόφαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για τον ΕΛΛΑΚΤΩΡ.
Καλά αυτοί που διοχετεύουν  τέτοιες «ειδήσεις» δεν αντιλαμβάνονται πως δεν υπάρχει ούτε μια στο δισεκατομμύριο πιθανότητα ο Έλληνας πρωθυπουργός – που πάντα λειτουργεί θεσμικά - να έμπαινε σε μια τέτοιου είδους συζήτηση;  Η οποία βεβαίως δεν τέθηκε και ποτέ και από την άλλη πλευρά, αφού είναι γνωστό τοις πάσι πως οι Ολλανδοί είναι σοβαροί επενδυτές και όχι συνοικιακοί νταραβεριτζήδες . 
Η  Reggebrogh Invest εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως «σήμερα, Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021, έγινε δεκτός από τον Πρωθυπουργό της Χώρας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη ο CEO της Reggeborgh Invest B.V. κ. Χένρι Χόλτερμαν. Θέματα της συζήτησης ήταν οι νέες επενδυτικές ευκαιρίες που ανοίγονται στην Ελλάδα, και
στις οποίες ο Όμιλος Reggeborgh δηλώνει παρών. Είναι πλήρως αντίθετα με την πραγματικότητα και ανάξια σοβαρού σχολιασμού μεμονωμένα διαδικτυακά σχόλια περί συζήτησης θεμάτων της εταιρικής μειοψηφίας του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ.».

@ Μεγάλο deal με τη σφραγίδα Φωκίωνα Καραβία έκλεισε ο Όμιλος Eurobank με την Worldline για την πώληση των υπηρεσιών αποδοχής και εκκαθάρισης συναλλαγών καρτών. Η θυγατρική Eurobank Ergasias Υπηρεσιών και Συμμετοχών Α.Ε., με την υπογραφή της δεσμευτικής συμφωνίας επιτυγχάνει την πώληση του 80% της μονάδας υπηρεσιών, ενώ το 20% το κρατάει η μητρική. Επιπλέον, η συμφωνία προβλέπει και τη διανομή προϊόντων της PayCo στην Ελλάδα μέσω του δικτύου της Eurobank. Η τράπεζα διατηρεί μια από τις κορυφαίες θέσεις στην ελληνική αγορά, με μερίδιο 21% στις συναλλαγές μέσω POS. 

@ Την επανάσταση στις ανέπαφες συναλλαγές φέρνει η Εθνική Τράπεζα με το Apple Pay, που αποτελεί έναν ακόμα πιο ασφαλή και ιδιωτικό τρόπο πληρωμής. Έτσι, οι κάτοχοι καρτών Mastercard® και Visa, μπορούν να πραγματοποιούν τις συναλλαγές τους, αποφεύγοντας την ανταλλαγή μετρητών, τη χρήση της φυσικής τους κάρτας ή την πληκτρολόγηση του ΡΙΝ. Οι κάτοχοι κρατούν απλώς το iPhone ή το Apple Watch κοντά στο τερματικό POS για να πραγματοποιήσουν μια ανέπαφη πληρωμή στις αγορές τους. Το Apple Pay είναι αποδεκτό σε καταστήματα τροφίμων, φαρμακεία, ταξί, εστιατόρια, καφετέριες, καταστήματα λιανικής και πολλά άλλα σημεία. Επίσης, οι κάτοχοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Apple Pay σε iPhone, iPad και Mac για να κάνουν ταχύτερες και πιο βολικές αγορές σε apps ή σε sites χωρίς να χρειάζεται να δημιουργήσουν λογαριασμούς ή να πληκτρολογήσουν επανειλημμένα πληροφορίες αποστολής και χρέωσης.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Επίθεση ΠΑΣΟΚ κατά Μητσοτάκη

Δριμεία επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ, απαντώντας στα όσα καταλόγισε ο Πρωθυπουργός κατά του Νίκου Ανδρουλάκη. Στη συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ ο πρωθυπουργ...

Κυβίστηση εξάδελφου Κασσελάκη για τις «ευπρόσδεκτες» ψήφους των Σπαρτιατών - «Δεν τις θέλουμε», λέει τώρα

Σε κωλοτούμπα για την τοποθέτησή του για τις «ευπρόσδεκτες» ψήφους των Σπαρτιατών μετά τον αποκλεισμό του κόμματος από τις ευρωεκλογές, προχώρησε ο ξάδερφος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ...

Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε για όλα στον Νίκο Χατζηνικολάου: Γιατί θέλω να εκλεγώ ευρωβουλευτής της ΝΔ

Ο Νίκος Χατζηνικολάου φιλοξένησε στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» την Ελεονώρα Μελέτη. Η Ελεονώρα Μελέτη τόνισε αρχικά πως έχει τη στήριξη του άνδρα της και ότι αποφάσισαν από κοιν...

Φόρτωση άρθρων...