Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Ο Κασσελάκης σφετερίζεται ακόμα και το όνομα του Ανδρέα

«Πατάω στα βήματα του Ανδρέα Παπανδρέου και του Τσίπρα», υποστήριξε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην αντεπίθεση επιχειρεί να περάσει ο Στέφανος Κασσελάκης έπειτα από τα σφοδρά εσωκομματικά πυρά που δέχθηκε για τη δήλωση περί «κρατιδίου» στα Κατεχόμενα της Κύπρου.

«Δεν είμαι τέλειος σαν εκείνους που έφτιαξαν τον νόμο Κατρούγκαλου», αναφέρει σε βίντεο που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Επιχειρώντας να αποδομήσει όσα του καταμαρτυρούν αναφορικά με τις γνώσεις του στο πεδίο της εξωτερικής πολιτικής, δηλώνει συνεχιστής της πολιτικής παρακαταθήκης του Ανδρέα Παπανδρέου και του Αλέξη Τσίπρα. 

«Εγώ πατάω στην πολιτική παρακαταθήκη του Ανδρέα Παπανδρέου και του Αλέξη Τσίπρα στην εξωτερική πολιτική και στα εθνικά μας θέματα. Δεν έχω στο πλευρό μου κανέναν βουλευτή, που να θεωρεί τη μουσουλμανική μειονότητα τουρκική. Δεν έχω στο πλευρό μου κανέναν βουλευτή που να πιστεύει ότι δεν υπήρξε γενοκτονία των Ποντίων. Τα ερωτήματα περί πατριωτισμού αλλού, όχι σ’ εμένα», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ο Μεϊμαράκης τρολάρει τη «μεταγραφή» Σπηλιωτόπουλου: Με πήρε η Ούρσουλα τηλέφωνο να μάθει τι γίνεται

Με σκωπτικό τρόπο σχολίασε ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, την ένταξη του Άρη Σπηλιωτόπουλου στο επιτελείο Κασσελάκη ως αναλυτής δημοσκοπήσεων. «Είναι...

Κοινή δράση της Ομάδας Streetwork του ΟΚΑΝΑ με ομάδα εθελοντών - Η στήριξη του Γρηγόρη Δημητριάδη

Για ακόμα μια φορά, ο τέως Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού, κ. Γρηγόρης Δημητριάδης, υποστηρίζει τις δράσεις της Ομάδας Παρέμβασης στο δρόμο-Streetwork του Οργανισμού Κατά των ...

Φόρτωση άρθρων...