Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Ο Μητσοτάκης και ο κίνδυνος να ξαναπέσει η χώρα στα χέρια τυχοδιωκτών, πολιτικών απατεώνων και λαμόγιων

Η Ελλάδα έχει «δέσει» τον... γάιδαρο της με τις τελευταίες εξελίξεις στις ΗΠΑ, αλλά αυτό φαίνεται ότι δεν αρέσει σε κάποιους εντός και εκτός των συνόρων.
Αναφερόμαστε σε εκείνα τα κόμματα που έχουν κάνει... γαργάρα την εισβολή του Πούτιν στην Ουκρανία και τα δεινά που έχει προκαλέσει, ενώ υιοθετούν τη ρητορική της Τουρκίας στο θέμα της έντασης στο Αιγαίο και στις συνεχείς απόπειρες «εισβολής» λαθραίων μεταναστών στη χώρα μας. 

Κάπου εκεί μπαίνει σφήνα η ιστορία των παρακολουθήσεων. Το... μοντέλο ΣΥΡΙΖΑ αλά... Novartis είναι συγκεκριμένο και βγάζει... μάτια. Αραδιάζουν ονόματα που παρακολουθούνται και μετά αφού κατηγορούν τον Μητσοτάκη, του λένε να πάει να αποδείξει ο ίδιος ότι είναι αθώος!

Στο επίκεντρο βρίσκεται η πρακτική των παρακολουθήσεων μέσω Predator. Τι είναι αυτό; Είναι ένα λογισμικό, το οποίο μπορεί να εγκαταστήσει κάποιος στην... Αλάσκα και να κάνει παρακολουθήσεις στην Ελλάδα ή σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του κόσμου. Ως κέντρο των παρακολουθήσεων έχει αναδειχθεί η Κύπρος! Γι αυτό και βλέπουμε τον ΣΥΡΙΖΑ εδώ και το ΑΚΕΛ... εκεί, να ισχυρίζονται ότι τις παρακολουθήσεις κάνουν ο Μητσοτάκης και ο Αναστασιάδης, αντίστοιχα! Προφανώς, έχουν γίνει παρακολουθήσεις με το ύποπτο λογισμικό, ωστόσο, δεν ξέρουμε από ποιον και για ποιο σκοπό.

Για να παρακολουθείς υπουργούς και δημοσιογράφους και σχεδόν κανέναν από τα κόμματα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αυτό ισοδυναμεί με την άντληση πληροφοριών για να γνωρίζεις ποιες αποφάσεις πρόκειται να ληφθούν. Και είναι πολύ εύκολο μια ξένη κυβέρνηση ή αξιωματούχος ή επιχειρηματίας, ή... ή... ή..., να έχουν αγοράσει με μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ αυτό το λογισμικό και να γνωρίζουν κρίσιμες λεπτομέρειες σε μια εξαιρετικά κρίσιμη συγκυρία λόγω της ανατροπής όλων των ισορροπιών, μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία. Το ίδιο ισχύει και για την περίπτωση της Κύπρου. Το... γαργαλιστικό, όσο και ύποπτο, είναι ότι για το Predator, κατηγορούνται από τα... αδελφά κόμματα, ΣΥΡΙΖΑ και ΑΚΕΛ, ο Μητσοτάκης και ο Αναστασιάδης, οι οποίοι πρωτοστατούν στην αλλαγή του νέου ενεργειακού χάρτη της Ευρώπης και στο στρίμωγμα του Ερντογάν...!

Κάποιοι εκτός Ελλάδος με κάποιους συμμάχους τους εντός της χώρας, επιδιώκουν πολιτικές ανατροπές, έτσι ώστε στη συνέχεια να έρθουν και να υπονομεύσουν την προσπάθεια Ελλάδας και Κύπρου για να αποτελέσουν δύο από τούς πλέον κρίσιμους παίκτες στις μελλοντικές εξελίξεις, γύρω από το φυσικό αέριο. Ο Πούτιν κατάλαβε ότι στην Ιταλία η πολιτική αλλαγή με τη Μελόνι «πέθανε» κάθε προσδοκία για ρήγμα μέσα στην Ευρώπη, ενώ στο Ισραήλ, η επανεκλογή Νετανιάχου δεν αφήνει περιθώρια για... αμφισβητήσεις.

Άρα, η Ελλάδα και η Κυπρος προσφέρονται για... ανακατωσούρα, καθώς κάποιοι παίζουν τα ρέστα τους με βάση τις εντολές που έχουν πάρει, ώστε να στήσουν ναρκοπέδια στην προσπάθεια ενεργειακής ισχυροποίησης της Ελλάδας και της Κύπρου, η οποία θα σημάνει την περαιτέρω απεξάρτηση της Ευρώπης από τη Ρωσία. 

Να σας θυμίσομε ότι προ ημερών ο Τσίπρας σε συζήτηση που είχε με τον Γάλλο πρέσβη στην Αθήνα, μίλησε για... επαναδιαπραγμάτευση της συμφωνίας για τα Ραφάλ και τις φρεγάτες «Μπελαρά», αν και εφόσον γίνει κυβέρνηση! Επιπλέον, λάβετε υπόψιν ότι δεν ψήφισε τις στρατιωτικές συμφωνίες με ΗΠΑ και Γαλλία, ενώ δεν έχει δείξει σαφή δείγματα καταδίκης των προκλητικών κινήσεων και δηλώσεων του Ερντογάν...

Είναι προφανές ότι κάποιοι εντός συνόρων προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες στη Ρωσία και θέλουν να βάλουν τρικλοποδιές στην αμυντική θωράκιση της χώρας, για να μην τους... μαλώσει ο Ερντογάν! 

Οι εθνικές Εκλογές του 2023 είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΚΡΙΣΙΜΕΣ. Διακυβεύεται το μέλλον της χώρας σ΄ έναν κόσμο όπου δεν θα υπάρχει Ρωσία για την Ευρώπη, αλλά θα υπάρχει μάλλον άφθονο αέριο στη Μεσόγειο! 

Το... Predator είναι η τελευταία ελπίδα κάποιων εντός Ελλάδος για να πείσουν τον κόσμο, ότι πρέπει να ανατραπεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Μόνο που μια τέτοια εξέλιξη θα ήταν επιζήμια και άκρως επικίνδυνη για τη χώρα και όσους... τσιμπήσουν και επαναφέρουν στα πράγματα αποδεδειγμένα αποτυχημένους, οι οποίοι μας έστειλαν πιο κάτω και από τον... πάτο!

Ο Μητσοτάκης αποτελεί κρίσιμο παράγοντα για τα εθνικά συμφέροντα και τις μελλοντικές επιδιώξεις της Ευρώπης και των ΗΠΑ στην ευρύτερη περιοχή, ενώ ταυτόχρονα, είναι αυτός που έχει δώσει υπόσταση στην εθνική αυτοπεποίθηση, λόγω της συνεχιούς προσπάθειας αμυντικής θωράκισης έναντι της Τουρκίας. Ποιοι έχουν συμφέρον για πολιτική αλλαγή στην Ελλάδα, είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρο. Και ελπίζουμε να μην επαληθευτούν τα σχέδια κάποιων, γιατί αν η χώρα πέσει στα χέρια τυχοδιωκτών, πολιτικών απατεώνων, αγράμματων και λαμόγιων, τότε το τίμημα για τον λαό θα είναι ανυπολόγιστο. Η Ελλάδα απογειώνεται και θα ήταν έγκλημα να τοποθετήσουν κάποιοι βαρίδια για να την καθηλώσουν...

Τα... Predator και τα όνειρα που κάνουν κάποιοι για επιστροφή σε τραυματικές καταστάσεις τύπου 2015, δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα πανούργο σχέδιο που έχουν επεξεργαστεί κάποιοι εκτός συνόρων και το οποίο ασπάζονται (μάλλον όχι με το... αζημίωτο), κάποιοι εντός συνόρων. 
Και όλα αυτά γίνονται μόνο και μόνο για να μην προχωρήσουν οι έρευνες για φυσικό αέριο, οι οποίες θα φέρουν στην επιφάνεια πόρους, που θα ήταν αρκετοί για να βάλουν τη Ρωσία στο περιθώριο των ενεργειακών εξελίξεων για τους επόμενους αιώνες! 

Από τη στιγμή που συγκεκριμένα κόμματα εντός συνόρων δεν έχουν αποδοκιμάσει τη θηριωδία Πούτιν στην Ουκρανία και τις συνέπειες της στις τιμές και τον πληθωρισμό, έχουμε κάθε λόγο να πιστεύουμε ότι κάποιοι λειτουργούν ως Δούρειοι Ίπποι. Ο πληθωρισμός έχει εκτιναχθεί στις μεγαλύτερες οικονομίες του πλανήτη, αλλά στην Ελλάδα έχει πάρει την ταμπέλα "Ακρίβεια Μητσοτάκη".

Η εκκωφανική σιωπή για τον υπαίτιο της βίαιης αλλαγής της καθημερινότητας μας, μας καθιστά απολύτως σίγουρους ότι κάποιοι έχουν επιλέξει την πλευρά των υπονομευτών, φοβούμενοι ενδεχομένως ότι όσο δεν γίνονται εκλογές το συντομότερο, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να αποκαλυφθούν οι χρηματοδότες και οι προστάτες τους. 

Κάποιοι παίζουν τα ρέστα τους και η ανάγκη ταχύτατης εξόρυξης του φυσικού αερίου και γενικά των υδρογονανθράκων, είναι ζήτημα υψίστης εθνικής σημασίας και προτεραιότητας. Το μόνο που δεν πρέπει να γίνει στην κάλπη, είναι να επιλεγούν αυτοί που προσπαθούν να κλείσουν ερμητικά την πόρτα σε μια Ελλάδα που είναι έτοιμη να κάνει το μεγάλο άλμα προς το μέλλον, μετά από πάρα πολλά χρόνια μιζέριας και αυτοκαταστροφικών επιλογών...

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η Κωνσταντοπούλου ανέβηκε να μιλήσει στο βήμα της Βουλής με ένα «βουνό» από έγγραφα (Photos)

Με ένα «βουνό» από έγγραφα εμφανίστηκε στο βήμα της Βουλής η Ζωή Κωνσταντοπούλου, για την ομιλία της επί της πρότασης δυσπιστίας. H επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας χρειάστηκε τη ...

Σήμερα η πιο μεγάλη ώρα για τον πρωθυπουργό, γιατί ερωτοτροπούν με την γελοιότητα τα σενάρια διπλών εκλογών και πως έχει αποφασίσει να «τελειώσει» τον Φάμελλο ο Κασσελάκης   

Η σημερινή παρέμβαση του πρωθυπουργού αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον, αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίζεται αποφασισμένος να πει τα πράγματα με το όνομα τους και να στείλει σαφ...

Επιμένει ο Φαραντούρης: Ευχής έργον να παραιτήσει η Ευρωπαία εισαγγελέας την κυβέρνηση εάν συσκοτίζει σκάνδαλα

Σε επανάληψη της δήλωσής του που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις προχώρησε ο σύμβουλος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φαραντούρης το πρωί της Πέμπτης λέγοντας στον ΣΚΑΪ ότι είναι «ευ...

Φόρτωση άρθρων...