Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Ο Πολάκης «πήρε το όπλο του»: Κατηγορεί όσους είναι αντίθετοι με τον Κασσελάκη

Δριμεία επίθεση στον Θοδωρή Δρίτσα εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης, με αφορμή τα όσα είπε ο πρώτος το πρωί στον ΣΚΑΪ.

Το τελευταίο διάστημα ο Παύλος Πολάκης έχει εξαπολύσει επίθεση σε όσους έχουν επικρίνει τον Στέφανο Κασσελάκη. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έχει επιτεθεί στους Ευκλείδη Τσακαλώτο, Στέλιο Κούλογλου, Νίκο Φίλη, Πάνο Σκουρλέτη, όλους όσοι, δηλαδή, έχουν επικρίνει τον Στέφανο Κασσελάκη.

Στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης γράφει για τον Θοδωρή Δρίτσα ότι «προσκύνησε» τον ΣΚΑΪ «για πέντε λεπτά δημοσιότητας» υποστηρίζοντας ότι ο πρώην βουλευτής «εξυπηρετεί την εσωκομματική του ομάδα».

«Πέφτεις στα μάτια μας Θοδωρή (και εκφράζομαι ήπια)» προσθέτει ο πρώην υπουργός παραθέτοντας και την απάντηση που έστειλε σε δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ όταν τον Φεβρουάριο τον κάλεσε σε τηλεοπτική εκπομπή του καναλιού.

Ο Παύλος Πολάκης αναφέρει: «Όταν πας και προσκυνάς στο ΣΚΑΙ για πέντε λεπτα δημοσιοτητας για να εξυπηρετήσεις την εσωκομματική σου ομάδα, τότε ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΘΟΔΩΡΗ!!(και εκφράζομαι ηπια). Αυτό που φαίνεται στη δεύτερη φωτο έπρεπε να κάνεις ,όπως εγώ στις 28 του Φλεβάρη φέτος όταν ηθελαν με αφορμή τη διαγραφη μου να με βάλουν να κατηγορώ το Συριζα, τις τάσεις του και τον Τσιπρα! (Αντζολετος λέγεται ο Δημοσιογραφος που με πήρε για να βγω στο ΣΚΑΙ της διαπλοκής)».

Ο Πολάκης κατηγορεί όσους είναι αντίθετοι με τον Κασσελάκη

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κασσελάκης: «Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη λεβέντη μου» - Το τετ α τετ με τον Μητροπολίτη Κέρκυρας

O Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης μετά την Ανάσταση πήγε μαζί με τον σύζυγό του Τάιλερ και στενούς συνεργάτες του για μαγειρίτσα στο κέντρο της πόλης. Ο Στέφανος Κασσε...

Το άγχος των υπουργών

Μουρμούρα και εκνευρισμό έχει προκαλέσει στους κόλπους του υπουργικού συμβουλίου η «ημιεπίσημη» διαρροή του Μεγάρου Μαξίμου ότι οι δώδεκα υπουργοί που έχουν αναλάβει να «τρέξουν» ε...

Φόρτωση άρθρων...