Δευτέρα
27 Μαΐου 2024

Ο Πολάκης «τρολάρει» το νέο κόμμα: Αν το πείτε Νέα Αριστερά, θα φύγει ο Μπίστης

Παρασκήνιο

Την ανάρτηση του δημοσιογράφου Νίκου Σερβετά στα κοινωνικά δίκτυα, η οποία αναφερόταν στην ονοματοδοσία της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας που συγκρότησαν οι έντεκα αποχωρήσαντες από τον ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε ο Παύλος Πολάκης.

«Να το πούμε "Νέα Αριστερά" (ΝΑΡ) μήπως πάρουμε μαζί μας και τον Πολάκη!», ανέφερε η ανάρτηση.
«Εγώ έτσι κι αλλιώς δεν θα ρθω, αλλά άμα το βγάλετε έτσι θα φύγει ο Μπιστης και θα καταστραφείτε!! Προσοχή λοιπόν!», απάντησε ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ.

Το σχόλιο του Παύλου Πολάκη για τον Νίκο Μπίστη, ο οποίος αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ ως μέλος της τάσης των «6+6», ήρθε ένα μία ημέρα μετά τη δήλωση του δεύτερου που «φωτογράφιζε» τον πρώτο.

«Είναι γνωστό ότι ένα τμήμα της ηγετικής ομάδας έχει έντονες εθνικιστικές τάσεις. Υπήρχαν πάντα μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ήταν μειοψηφικές. Τώρα έρχονται στην επιφάνεια ως ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό είναι πολιτική διαφωνία», ανέφερε ο Νίκος Μπίστης.

Ο Νίκος Μπίστης απάντησε κάτω από την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη με ένα λιτό, αλλά ξεκάθαρο σχόλιο: «Μαζί να μην είμαστε Παύλο και ας το πούμε όπως θες».

Ο Νίκος Μπίστης, πάντως, «σήκωσε το γάντι» και απάντησε κάτω από την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη με ένα λιτό, αλλά ξεκάθαρο σχόλιο: «Μαζί να μην είμαστε Παύλο και ας το πούμε όπως θες».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ο Στέφανος Κασσελάκης ψάχνει φθηνή φέτα στα σούπερ μάρκετ για τις ανάγκες του TikTok - Ο ίδιος... κάνει δίαιτα

Ύστερα από την πολιτική κόντρα για τις τιμές του ελαιολάδου και της φέτας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ανέφερε σε βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι τρέχει να βρει την προσφορά ...

Κωνσταντοπούλου: Με ανθρώπους που έχουν παραβιάσει τη λαϊκή ετυμηγορία, δε συζητάμε

Για το ενδεχόμενο το κόμμα της να συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ, μετά το κάλεσμα του Στ. Κασσελάκη, κλήθηκε να απαντήσει η Ζωή Κωνσταντοπούλου η πρόεδρος του κόμματος «Πλεύση Ελευθερία...

Φόρτωση άρθρων...