Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

Ο Στέφανος για καφέ στην Κηφισιά με βερμούδα, με τον σκύλο και τον φίλο (video)

Παρασκήνιο

Χαλαρός με βερμούδα και κοντομάνικο μπλουζάκι πήγε το πρωί της Δευτέρας στη γειτονιά που μένει ο Στέφανος Κασσελάκης για να πάρει καφέ λίγες ώρες μετά την μεγάλη του νίκη στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ.

Μαζί του, όπως κατέγραψε η κάμερα του ALPHA, ήταν ο σύντροφός του, Τάιλερ, και ο σκύλος που έχουν.

Ο σύντροφος του Στέφανου Κασσελάκη αν και ρωτήθηκε για τα συναισθήματά του μετά την επικράτηση αρνήθηκε ευγενικά να απαντήσει με τον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να χαιρετά ονομαστικά τους συμμετέχοντες στο πάνελ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου.

Όταν, μάλιστα, ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για το πρόσωπό του, ο Στέφανος Κασσελάκης αρκέστηκε να πει στον δημοσιογράφο «παιδιά μην ξενυχτάτε εδώ».

Στην παρατήρηση, δε, ότι η ερώτηση έγινε επειδή «είναι οι μέρες τώρα κύριε Κασσελάκη», ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε «είναι οι μέρες του κόσμου».

 

 

Από την πλευρά της η ιδιοκτήτρια του καφέ είπε για τον Στέφανο Κασσελάκη ότι πίνει φρέντο εσπρέσο σκέτο προσθέτοντας για τον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και τον σύντροφό του ότι «είναι τα καλύτερα παιδιά, τους εύχομαι καλή δύναμη».

 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αυτιάς – Μεϊμαράκης: Μαζί στον προεκλογικό αγώνα για τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Στη Λαμία στην οποία περιοδεύουν συναντήθηκαν ο Γιώργος Αυτιάς και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Με μια θερμή χειραψία Βαγγέλης και Γιώργος βρέθηκαν στη Λαμία για τα 50 χρόνια της ΝΔ. Και...

Ρωμανός: «Ο κ. Ανδρουλάκης συνεχίζει να κερδίζει δικαιωματικά τον τίτλο του πράσινου ΣΥΡΙΖΑ για το κόμμα του»

Αιχμές κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη, αφήνει ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός. «Ο κ. Ανδρουλάκης συνεχίζει να κερδίζει δ...

Οργισμένος ο Γεωργιάδης με Σπηλιωτόπουλο: Με βρίζει ο αχάριστος, ενώ τον είχα στηρίξει

Την ενόχλησή του εκφράζει ο Άδωνις Γεωργιάδης για τον Άρη Σπηλιωτόπουλο, με τον υπουργό Υγείας να στρέφεται εναντίον του με αφορμή όσα υποστήριξε σε συνέντευξή του το βράδυ της Πέμ...

Φόρτωση άρθρων...