Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Οι... πονηρές δημοσκοπήσεις, οι κινήσεις Μητσοτάκη και οι... κουβάδες του Τσίπρα

Όπως μαθαίνουμε από ανθρώπους που έχουν... μυρωδιά της κατάστασης με τις δημοσκοπήσεις, τα πράγματα για τη Νέα Δημοκρατία εξελίσσονται αρκετά ικανοποιητικά, για τον Τσίπρα απλά ικανοποιητικά και για τον Ανδρουλάκη, μάλλον... προβληματικά!

Οφειλέτες, συνταξιούχοι, δημόσιοι υπάλληλοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, άνεργοι αλλά και μισθωτοί λόγω της νέας αύξησης του κατώτατου μισθού από την Πρωταπριλιά, φαίνεται ότι θα δείξουν λίγο πιο αυξημένη εμπιστοσύνη και σιγουριά στον Μητσοτάκη. Από την άλλη, ο Τσίπρας προσπαθεί με τους... ηθοποιούς και τους τραγουδιστές να συντηρήσει διάφορα ανούσια θέματα στην επικαιρότητα, αλλά απ΄ ότι φαίνεται ο Μητσοτάκης θα τον... φάει στην τελική ευθεία προς τις εκλογές. Βλέπετε, η Τσανακλίδου δεν βοήθησε την κατάσταση, οι καλλιτέχνες συζήτησαν και τα βρήκαν με τον Μητσοτάκη, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αποχωρήσει από τη Βουλή και δεν θα ψηφίσει τα νομοσχέδια για τις παροχές, η εσωτερική αντιπολίτευση τον περιμένει στη γωνία και τα "τρολ" της Κουμουνδούρου αναζητούν το επόμενο... παρατράγουδο για να κάνουν πολιτική από τα social media.

H "νεκρή Μαρία" στον Έβρο πήγε... κουβά, το ίδιο και το θέμα των παρακολουθήσεων και των... ερευνών του... Επιθεωρητή Κλουζό με τα... ντοκουμέντα του. Μετά μας προέκυψαν οι πλειστηριασμοί και ο Τσίπρας ζητάει τα,,, ρέστα από την κυβέρνηση για μια δική του απόφαση, την οποία επικύρωσε η Δικαιοσύνη, δια του Αρείου Πάγου! Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ξέρει πού απευθύνεται και οι στόχοι του στις προσεχείς εκλογές είναι η συσπείρωση του εκλογικού του ακροατηρίου, η προσέγγιση του ποσοστού του Ιουλίου 2019, η... αρπαγή ψήφων από το αδύναμο ΠΑΣΟΚ, λόγω της αδυναμίας του αρχηγού του να τους κρατήσει και φυσικά η αποτροπή της αυτοδυναμίας του Μητσοτάκη, αν πάμε σε δεύτερη εκλογική αναμέτρηση. Ο Τσίπρας πιέζει τον Ανδρουλάκη για να απομακρυνθεί από τη Νέα Δημοκρατία, ο Μητσοτάκης παίρνει συνεχώς στελέχη από το ΠΑΣΟΚ, η Κουμουνδούρου παίζει με τις ισορροπίες και προσπαθεί να κλείσει τα ψηφοδέλτια εν μέσω απίστευτης γκρίνιας και πολλών βέτο από... συντρόφους.

Η κυβέρνηση στην τελική ευθεία προς τις εκλογές φαίνεται ότι έχει το περιθώριο να δώσει και άλλα σε διάφορες κατηγορίες πολιτών, δείχνει να κρατάει άσσους στο μανίκι και το κλείσιμο του προϋπολογισμού σε λίγες ημέρες, θα βγάλει και άλλους "λαγούς". Το "ζεστό" χρήμα που θα πέσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες, είναι προφανές ότι θα λειτουργήσει υπέρ του εν δυνάμει νικητή. Ο κόσμος πάει συνήθως με το ρεύμα και την ίδια στιγμή, φαίνεται ότι ο Τσίπρας αντιμετωπίζει πρόβλημα. Ας έχουμε επίσης κατά νου, ότι ο διεθνής παράγοντας δεν πρόκειται να επιτρέψει το... ατύχημα στην Ελλάδα. Το 2023 δεν είναι 2015, καθώς έχουν ανατραπεί τα... πάντα και δεν υπάρχει χώρος για... στραβοτιμονιές!

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οι Άραβες και η Ευρώπη…

Ο αείμνηστος Κορνήλιος Καστοριάδης (1922-1997) μας θυμίζει ιστορικά γεγονότα που η ισλαμο-αριστερίστικη «κουλτούρα» έχει διαγράψει από την ιστορία.

Φόρτωση άρθρων...