Τρίτη
30 Απριλίου 2024

Οι selfies Μητσοτάκη από το Μοσχάτο - «Δίπλα σε παλιούς και νέους φίλους»

Παρασκήνιο

Φωτογραφίες από την επίσκεψή του στο Μοσχάτο ανήρτησε στο Instagram ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός ξεκίνησε τις εξορμήσεις του ενόψει των ευρωεκλογών από τον δήμο Μοσχάτου-Ταύρου. Εκεί, ο κ. Μητσοτάκης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες, οι οποίοι κατά τη διάρκεια της περιοδείας του, τον σταματούσαν για να του μιλήσουν αλλά και να βγάλουν selfies. 

σελφ

Κατά την ομιλία του ο πρωθυπουργός τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι «η προσοχή της παράταξής μας είναι στραμμένη πρώτα και πάνω από όλα στα δικά σας προβλήματα, στα προβλήματα της κοινωνίας και στην επίλυσή τους» 

Σύμφωνα με κομματικά στελέχη, η εικόνα από το Μοσχάτο θυμίζει εθνικές εκλογές την επόμενη Κυριακή όχι ευρωεκλογές σε 2,5 μήνες. Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, η συσπείρωση της ΝΔ διαφαίνεται από το μέγεθος της συγκέντρωσης και τον παλμό που υπήρχε.

Σημειώνουν, δε, ότι αυτό που φάνηκε από τις προτροπές προς τον πρωθυπουργό «μην τους αφήσετε να κάνουν τυμβωρυχία με τα Τέμπη, πείτε την αλήθεια κλπ», είναι ότι οι πολίτες επιθυμούν να αποδοθεί η δικαιοσύνη για το τραγικό δυστύχημα, ζητούν την αλήθεια, ενώ ενοχλήθηκαν από την εργαλειοποίηση των Τεμπών. 

Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη από την επίσκεψη στο Μοσχάτο
«Σήμερα γυρίσαμε στη γειτονιά μας, στο Μοσχάτο! Μία εβδομάδα πριν το 15ο συνέδριο θέλησα να βρεθώ δίπλα σε παλιούς και νέους φίλους. Η προσοχή της παράταξής μας είναι στραμμένη πάνω από όλα στα προβλήματα της κοινωνίας και στην επίλυσή τους.

Σας ευχαριστώ για τη θερμή υποδοχή!», έγραψε ο πρωθυπουργός, αναρτώντας σειρά φωτογραφιών. 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...