Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Οι «τρεις… Χάριτες» του νιόπαντρου Προέδρου, τα άδεια ταμεία και το κόμμα-κουφάρι

Στην Κουμουνδούρου η κατάσταση είναι δραματική. Τα μόνα στελέχη που έχουν απομείνει να στηρίζουν ενεργά τον Στέφανο Κασσελάκη είναι ο Παύλος Πολάκης, ο Νίκος Παππάς και η Δώρα Αυγέρη.

Τα γραφεία του κόμματος είναι σχεδόν άδεια, ενώ μεγάλο είναι το πρόβλημα και με το ταμείο του ΣΥΡΙΖΑ. Οι επιχειρηματίες που βοηθούσαν οικονομικά εξαφανίστηκαν.
Μάλιστα ένας από αυτούς στον οποίο απευθύνθηκαν στελέχη του οικονομικού, τους είπε, να μην τον ξαναενοχλήσουν και αν έχουν μείνει από λεφτά να πουλήσει ο Κασσελάκης το ανάκτορο στη Νέα Υόρκη.

Η οικονομική στενότητα που αντιμετωπίζει ο ΣΥΡΙΖΑ θέτει σε κίνδυνο τα κομματικά μέσα δηλαδή την «Αυγή» και «το Κόκκινο». Η αναμενόμενη αποχώρηση 11 βουλευτών θα επιδεινώσει το οικονομικό πρόβλημα στον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί θα σταματήσουν να πληρώνουν στο κόμμα- ή ότι απομείνει από αυτό- το ποσό που τους αντιστοιχεί.

Παράλληλα θα μειωθεί και η κρατική χρηματοδότηση. Ο ΣΥΡΙΖΑ μετατρέπεται σε ένα κόμμα-κουφάρι χωρίς λαϊκή βάση και χωρίς στελέχη. Ο Κασσελάκης έχει αποφασίσει να αντικαταστήσει τα όργανα με το isyriza.gr για να επικοινωνεί όπως λέει απευθείας με τον κόσμο.

Την ίδια ώρα οι δημοσκοπήσεις εμφανίζουν δραματική πτώση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με τους επικοινωνιολόγους η τάση που διαμορφώνεται οδηγεί τον ΣΥΡΙΖΑ σε μονοψήψια ποσοστά.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πώς θα παίξει... μπάλα ο Μητσοτάκης έως τις Ευρωεκλογές και γιατί θα είναι πρωθυπουργός έως το 2031

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η χθεσινή συνέντευξη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στον ΣΚΑΪ, η οποία έβγαλε ειδήσεις και έστειλε βαρυσήμαντα μηνύματα. Έως τις Ευρωεκλογές, η Νέα ...

Βελόπουλος σε Ιερώνυμο: Κανένας πολιτικός δεν μπορεί να δώσει οδηγίες στον κλήρο, αλλά ούτε και η ιεραρχία στους πιστούς

«Η δήλωση του Αρχιεπισκόπου μας βρίσκει απολύτως σύμφωνους» επισήμανε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος απαντώντας στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο ο οποίος νωρίτερα δή...

Φόρτωση άρθρων...