Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Οι βρώμικοι σχεδιασμοί Τσίπρα και πως θα αντιδράσει ο Κασσελάκης

«Κάντε υπομονή, μετά τις Ευρωεκλογές θα τον διώξω». Το παραμύθι αυτό επαναλάμβανε ο Αλέξης Τσίπρας στις διαδοχικές συναντήσεις που είχε με εννέα κορυφαία στελέχη της εσωκομματικής αντιπολίτευσης.

Έκπληκτα τα στελέχη που τον συνάντησαν άρχισαν να αντιλαμβάνονται τον βρόμικο ρόλο που έπαιξε στην εναγώνια προσπάθειά του να διαλύσει ολοκληρωτικά τον ΣΥΡΙΖΑ.

Το χειρότερο από όλα για τον Αλέξη Τσίπρα είναι ότι έστω και με καθυστέρηση άρχισε να αντιλαμβάνεται και ο Στέφανος Κασσελάκης ότι τον χρησιμοποίησαν για να ξεκαθαρίσουν τους λογαριασμούς στον ΣΥΡΙΖΑ και ότι ετοιμάζονται να τον καθαιρέσουν μετά τις Ευρωεκλογές.

Μόνο που ο Αλέξης Τσίπρας λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο. Ο Στέφανος Κασσελάκης που έχει τη σφραγίδα του κόμματος δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να αποχωρήσει ακόμη και αν μείνει με… πέντε βουλευτές.

Γι΄ αυτό άλλαξε ριζικά τη στρατηγική του απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα. Με δημόσιες τοποθετήσεις του φρόντισε να αποδομήσει τον ίδιο και τις επιλογές του.

Επανάφερε στο προσκήνιο την καταστροφική για τη χώρα επιλογή του Αλέξη Τσίπρα να αναθέσει το υπουργείο Οικονομικών στον Γιάνη Βαρουφάκη που είχε σαν αποτέλεσμα να κινδυνεύει η χώρα με έξοδο από το ευρώ να κλείσουν οι τράπεζες και να χρεωθεί η χώρα με ένα ακόμη σκληρό μνημόνιο.

Προηγουμένως είχε φροντίσει να ακυρώσει το αφήγημα για τα 37 δισ. ευρώ που άφησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στα ταμεία του κόμματος.

Τον πήραν όλοι χαμπάρι…

Τον βρώμικο ρόλο του Αλέξη Τσίπρα είχε αντιληφθεί έγκαιρα η ομάδα της Έφης Αχτσιόγλου γι΄ αυτό δεν έδωσαν ιδιαίτερο βάρος στις προτροπές του να παραμείνουν στον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τις ευρωεκλογές.

Γνωρίζουν καλά ότι δεν έχει καμία αναστολή και ότι λέει διαρκώς ψέματα προκειμένου να υλοποιήσει τα βρόμικα σχέδιά του για επιστροφή αφού προηγουμένως προκαλέσει χαοτική κατάσταση στην Αριστερά.

Βέβαια αυτή τη φορά δεν έχει κανένα σύμμαχο για να μπορέσει να στήσει ένα νέο κόμμα στα συντρίμμια του ΣΥΡΙΖΑ.
Η οργή σύντομα θα ξεσπάσει πάνω του και δεν αποκλείεται στο τέλος να αναγκαστεί να παραιτηθεί και από βουλευτής για να γλιτώσει τον διασυρμό.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ο Μεϊμαράκης τρολάρει τη «μεταγραφή» Σπηλιωτόπουλου: Με πήρε η Ούρσουλα τηλέφωνο να μάθει τι γίνεται

Με σκωπτικό τρόπο σχολίασε ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, την ένταξη του Άρη Σπηλιωτόπουλου στο επιτελείο Κασσελάκη ως αναλυτής δημοσκοπήσεων. «Είναι...

Ιερώνυμος για παρουσία Μητσοτάκη στη Μητρόπολη: «Εδώ είμαστε για να γιορτάσουμε, όλα τα άλλα τα βρίσκουμε» (Photos)

Στην αποκατάσταση των σχέσεων Πολιτείας και Εκκλησίας φαίνεται ότι προσβλέπουν ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος. Λίγες...

«Πλάτη» Αχτσιόγλου στις Ευρωεκλογές

Παρά την έκβαση της εσωκομματικής μάχης στον ΣΥΡΙΖΑ, η Έφη Αχτσιόγλου δηλώνει παρών. Η πρώην υπουργός και συνιδρύτρια της Νέας Αριστεράς δε θα μπορούσε να μείνει εκτός κάδρου στον...

Φόρτωση άρθρων...