Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Οικονόμου για τάνκερ: «Εμείς δεν συνδέσαμε ποτέ τα δύο περιστατικά»

Την απόφαση της ελληνικής Δικαιοσύνης με την οποία αναιρείται η προηγούμενη δικαστική απόφαση για κατάσχεση φορτίου ιρανικού πετρελαίου στην Κάρυστο σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Παράλληλα, ο υφυπουργός Επικρατείας κλήθηκε να σχολιάσει το αν η παραπάνω απόφαση μπορεί να οδηγήσει σε απελευθέρωση των δύο ελληνικής ιδιοκτησίας τάνκερ που έχουν δεσμευτεί από το Ιράν. «Εμείς δε συνδέσαμε ποτέ τα δύο περιστατικά. Είπαμε εξαρχής ότι ήταν αδικαιολόγητη και απρόκλητη η συμπεριφορά των ιρανικών Αρχών στα ελληνικά πλοία», τόνισε ο Γιάννης Οικονόμου.

«Η Δικαιοσύνη στη χώρα μας λειτουργεί ανεξάρτητα με βάση το πλαίσιο, τα στοιχεία, τις αποφάσεις και τις υποθέσεις πάνω στις οποίες καλείται να αποφασίσει», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γραμμένος για την επίθεση από τον Φλώρο: «Δέχθηκα γροθιές – Με έπιασε από τον λαιμό και με έσυρε στο πάτωμα»

«Δεν έχω να απαντήσω στις φαντασίες του καθενός», τόνισε ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Βασίλης Γραμμένος, λίγο μετά την κατάθεσή του στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔ...

ΠΑΣΟΚ: «Υπότροπος ο ΣΥΡΙΖΑ για τη μη κατάθεση υπομνήματος κατά των ναζιστών εγκληματιών»

Αιχμές αφήνει το ΠΑΣΟΚ για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την κατάθεση υπομνήματος στον Άρειο Πάγο για την απαγόρευση συμμετοχής των «Σπαρτιατών» στις Ευρωεκλογές. «Ο ΣΥΡΙΖΑ -γι...

Φόρτωση άρθρων...