Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Ώρα ανακοινώσεων από Λοβέρδο

«Κουβά» πήγαν τελικά όσοι πίστεψαν ότι ο Ανδρέας Λοβέρδος θα αποστρατευτεί πολιτικά μετά την αποχώρησή του από το ΠΑΣΟΚ.

Ο πρώην υπουργός δηλώνει ενεργά «παρών» σε μια κρίσιμη πολιτική μάχη για το μέλλον της χώρας και είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα, τονίζοντας ότι οι εισηγήσεις που δέχεται από τους πολιτικούς του φίλους είναι δύο: ή η προσχώρηση στη Νέα Δημοκρατία ή η δημιουργία πολιτικής κίνησης.

Η ημέρα που θα μάθουμε τις πολιτικές του αποφάσεις πάντως κοντοζυγώνει. Στις 20 Νοεμβρίου, στο Πνευματικό Κέντρο του ∆ήμου Αθηναίων, ο πρώην υπουργός θα πραγματοποιήσει μια ομιλία θέσεων, εκθέτοντας τις απόψεις του για τα μεγάλα ζητήματα της Ελλάδας, αλλά και για διεθνή θέματα, ειδικά μετά τις ραγδαίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή. Και αμέσως μετά, τον Δεκέμβριο, θα ανακοινώσει την πολιτική επιλογή του.

Ο ίδιος πάντως σε συνομιλητές του έχει πει ότι δεν μπορεί να διανοηθεί τον εαυτό του «ενταγμένο στο σημερινό σκηνικό των κομμάτων που ισχυρίζονται πως θέλουν να συγκροτήσουν τη λεγόμενη Κεντροαριστερά».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στέφανος Κασσελάκης: Παρακολούθησε την Ακολουθία του Επιταφίου στην Κέρκυρα μαζί με τον Τάιλερ

Στον Ιερό Ναό της Μητρόπλης Υπεραγίας Θεοτόκου Σπηλαιωτίσσης στην Κέρκυρα βρέθηκε για την Ακολουθία και την περιφορά του Επιταφίου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης. Ο Σ...

Φόρτωση άρθρων...