Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

«Οργώνει» τις γειτονιές της Αθήνας ο Κυριάκος Πιερρακάκης - Φουλάρει τις μηχανές ενόψει εκλογών (Εικόνες)

Το μεσημέρι του Σαββάτου επισκέφτηκε το Θησείο, μια γειτονιά με τεράστια ιστορική κληρονομιά, όπως ανέφερε σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Παρασκήνιο

Με ιδιαίτερα έντονο ρυθμό συνεχίζει τις επισκέψεις του στις γειτονιές της πρωτεύουσας ο Κυριάκος Πιερρακάκης ενόψει των εθνικών εκλογών και της μάχης που θα δώσει στην Α΄ Αθηνών, όπου θα είναι υποψήφιος.

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και γέννημα θρέμμα της πόλης, καθώς μεγάλωσε και πήγε σχολείο στα Πατήσια, «οργώνει» κάθε Σαββατοκύριακο τις γειτονιές της πρωτεύουσας, θέλοντας να έχει σταθερά καλή επαφή με τους πολίτες, αλλά και να είναι γνώστης των προβλημάτων της καθημερινότητας.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "ηναίων no Πολιτεία Bakery"

Το μεσημέρι του Σαββάτου επισκέφτηκε το Θησείο, μια γειτονιά με τεράστια ιστορική κληρονομιά, όπως ανέφερε σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που κάθονται και άτομα που στέκονται

«Δυο χιλιάδες χρόνια μετά από τις αγορεύσεις του Περικλή στο λόφο της Πνύκας, στο Θησείο αισθάνεται κανείς ακόμα το κάλλος της κλασικής εποχής, είτε στο Ναό του Ηφαίστου και τη Στοά του Αττάλου, είτε στους γραφικούς πεζόδρομους, τους γεμάτους από εξαιρετικά μουσεία, χώρους τέχνης και Αθηναϊκά καφέ.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται και άτομα που κάθονται
Κάτω από τη σκιά της Ακρόπολης, το Θησείο γίνεται καθημερινά αντικείμενο θαυμασμού από χιλιάδες τουρίστες, αναδεικνύοντας την εξωστρέφεια του κέντρου της Αθήνας», σημείωσε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

«Καρφιά» Αντώναρου κατά Γιώργου Τσίπρα: «Δεν χρειαζόμαστε νέους Κατρούγκαλους»

«Σε μια κορυφαία εκλογική αναμέτρηση ένα μεγάλο κόμμα, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, πάει -και πρέπει να πάει- με μια γραμμή κι ενιαίο λόγο. Όσοι θέλουν να παίξουν τον δικό τους ταμπουρά, αυτο...

Παπανώτας: Ανήθικο που με απέπεμψαν ενώ ήμουν έτοιμος να παραιτηθώ - Αυτοί που υπερασπιζόμουν δημόσια, μου έσκαβαν τον λάκκο

Νέες αιχμές για τον ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του εξαπέλυσε το πρωί της Παρασκευής ο Δημήτρης Παπανώτας μετά την αποπομπή του από το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος με απόφαση Κασσελάκη. Ο...

Φόρτωση άρθρων...