Δευτέρα
13 Μαΐου 2024

Πάνος Καμμένος: Τι απαντά το εστιατόριο που δεν δέχθηκε τον σκύλο του

Παρασκήνιο

Την δική του απάντηση δίνει το εστιατόριο στην Αργολίδα το οποίο ο Πάνος Καμμένος κατηγόρησε πως δεν δέχθηκαν τον σκύλο του αποκαλώντας τον «κοπρόσκυλο».

Συγκεκριμένα με ανάρτηση στο Facebook το εστιατόριο «Μαριβόν» αναφέρει πως «δεν ειπώθηκε ποτέ μα ΠΟΤΕ η λέξη ‘κοπρόσκυλο’ και ούτε ‘πετάξαμε’ έξω από το μαγαζί κανέναν. Με πολύ σεβασμό είπαμε στον ιδιοκτήτη του σκύλου πως δεν δεχόμαστε τα κατοικίδια στο εστιατόριό μας, βαση νόμου δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια στο εστιατόριο».

Όπως δε σημειώνει η ιδιοκτησία του εστιατορίου, «δεν είναι δυνατόν να έχουμε μιλήσει έτσι, ΠΟΤΕ δεν το κάναμε και ΠΟΤΕ δεν θα το κάνουμε. Όσο για το αν είμαστε φιλόζωοι ή όχι, οι φωτογραφίες ίσως σας κάνουν να αλλάξετε γνώμη».

Δείτε την ανάρτηση στο Facebook:

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γιος Μπελέρη: Ο Ράμα ήθελε να προκαλέσει και να τρομοκρατήσει τους Έλληνες της Αλβανίας

Ο Έντι Ράμα είχε διττό στόχο με τη συγκέντρωση που έκανε στην Αθήνα επισήμανε ο Πέτρος Μπελέρης, γιος του Φρέντι Μπελέρη. «Η επιλογή της συγκεκριμένης ημερομηνίας πιστεύω ξεκάθα...

«Καρφιά» Μαρινάκη για Σάττι: Όταν ένας καλλιτέχνης εκπροσωπεί μια χώρα πρέπει να προσέχει τη συμπεριφορά του

Για τη στάση της Μαρίνας Σάττι και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, όταν κατά τη συνέντευξη της τραγουδίστριας του Ισραήλ η Ελληνίδα τραγουδίστρια χασμουριόταν, αλλά και τις δηλώσε...

Φόρτωση άρθρων...