Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Παντρεύτηκαν ο Πέτρος Κόκκαλης με τη Δήμητρα Ματσούκα (photos&video)

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν σήμερα η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης.

 

Γάμος Δήμητρας Ματσούκα - Πέτρου Κόκκαλη: Η άφιξη της νύφης

H Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης παντρεύτηκαν σε εκκλησία στο κέντρο της Αθήνας. Ο γάμος έγινε στις 12:30 το μεσημέρι.

 

 

Το Μυστήριο έγινε σε στενό κύκλο, με τους καλεσμένους να μην υπερβαίνουν τους 60.

Η νύφη ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή, φορώντας ένα σικάτο νυφικό σε ίσια γραμμή, με κεντητό μπούστο και έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα ψηλά.

Αμέσως μετά την άφιξή της στην εκκλησία αφού αγκάλιασε και φίλησε τον γαμπρό έσπευσε στους καλεσμένους τους αγκαλιάζοντας και φιλώντας τους τον Θοδωρή Αθερίδη, τον Ρένο Χαραλαμπίδη, τον Χρήστο Χωμενίδη, αλλά και τον πεθερό της πλέον Σωκράτη Κόκκαλη.

Ανάμεσά στους καλεσμένους φυσικά η αδελφή της νύφης, αλλά και η Δούκισσα Νομικού με τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη, οι οποίοι συνδέονται με στενή οικογενειακή σχέση με τον Πέτρο Κόκκαλη: Ο Δημήτρης Θεοδωρίδης είναι γιος της Ελένης Κόκκαλη από τον πρώτο της γάμο, ενώ ο Πέτρος Κόκκαλης είναι γιος του Σωκράτη Κόκκαλη από τον πρώτο του γάμο, με τη Σοφία Σκούρα.

Υπενθυμίζεται ότι η είδηση για τον γάμο του ζευγαριού, που μετρά 7 χρόνια κοινής πορείας, έγινε γνωστή προ ολίγων ημερών, μέσω της εκπομπής «Happy Day».

Λίγες ημέρες αργότερα, δημοσίευμα ανέφερε ότι η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας θα ενώνονταν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 7 Δεκεμβρίου, κάτι που, όπως φαίνεται, διαψεύδεται.

Από την πλευρά της, η ηθοποιός, μιλώντας στο «Πρωινό» για τον γάμο της, είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι «παντρευόμαστε καθαρά για συναισθηματικούς λόγους», ενώ για τον μέλλοντα σύζυγό της είχε πει: «Τον αγαπάω όσο δεν έχω αγαπήσει ποτέ κάποιον».

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Στον σταθμό μετρό «Grecia» στη Χιλή με τα αντίγραφα από ελληνικές αρχαιότητες

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ολοκληρώνοντας την επίσημη επίσκεψή της στη Χιλή, πραγματοποίησε στον σταθμό του μετρό «Grecia» στο Σαντιάγο τα αποκαλυπτήρια α...

Παραμένει πιστή στον αγώνα

Μπορεί ο φόβος για την κατακραυγή και η εντεινόμενη δυσπιστία για την λειτουργία των θεσμών στην Ελλάδα να μην άφησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη κανένα περιθώριο να επιτρέψει στην Άννα ...

Φόρτωση άρθρων...