Πέμπτη
09 Φεβρουαρίου 2023

Παρακολουθήσεις: Τέλη Νοεμβρίου η συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας

Στα τέλη Νοεμβρίου θα διεξαχθεί η συνεδρίαση στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για το θέμα των παρακολουθήσεων.

Συγκεκριμένα θα γίνει η ακρόαση του πρώην γενικού γραμματέα του Πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη, καθώς και των κ.κ Γιάννη Λαβράνου, Φέλιξ Μπίζιου και Τάλ Ντίλαν που φέρεται να σχετίζονται με τις εταιρείες Krikel και Intellexa και έχουν σχέση με το παράνομο λογισμικό Predator.

Το θέμα της ακρόασης των παραπάνω προσώπων στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας τέθηκε σήμερα και στην Διάσκεψη των Προέδρων όπου δρομολογήθηκε για το τρίτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου. 

Τα σχετικά αιτήματα στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας είχαν κατατεθεί από ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και ΚΚΕ συμπληρώνοντας έτσι κατά τον Κανονισμό της Βουλής τον απαιτούμενο αριθμό των 2/5 για τη σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής με αυτή την ημερήσια διάταξη.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οι παγίδες πόλωσης του ΣΥΡΙΖΑ και το πλήγμα των μη προνομιούχων την εποχή Τσίπρα-Καμμένου

- Τα «γαλάζια» στελέχη οφείλουν να είναι προσεκτικά από εδώ και στο εξής και να μην πέφτουν στις παγίδες πόλωσης που τους στήνει η Κουμουνδούρου. Αυτό ισχύει και για τους βουλευτές...

Φόρτωση άρθρων...