Σαββάτο
27 Ιουλίου 2024

ΠΑΣΟΚ: Εισπράττουν το κύμα επιστροφής

Παρασκήνιο

Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί στο ΠΑΣΟΚ μετά και τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, όπου το κόμμα βρίσκεται στη δεύτερη θέση.

Στόχος πλέον της Χαριλάου Τρικούπη, η δυναµική αυτή όχι απλώς να διατηρηθεί µέχρι τις Εκλογές, αλλά να ενισχυθεί σηµαντικά.

Περισσότερο αισιόδοξοι εμφανίζονται οι βουλευτές του κόμματος, οι οποίοι εισπράττουν κλίμα μεγάλης επιστροφής ψηφοφόρων στις εκλογικές τους περιφέρειες.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, βουλευτής του κόμματος έλεγε σε πηγαδάκι στο εντευκτήριο της Βουλής ότι αποτελεί ρεαλιστικό στόχο η εκλογή τεσσάρων ευρωβουλευτών. 

Αυτό σηµαίνει ποσοστό περίπου 17% µε 18%, το οποίο προφανώς είναι και η στόχευση του ΠΑΣΟΚ, αν και υπάρχουν πάντα βλέψεις για ψηλότερα.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΣΥΡΙΖΑ: 87 στελέχη ζητούν τη διαγραφή του Πολάκη – Αναμένονται δραματικές εξελίξεις

Την παραπομπή του Παύλου Πολάκη στο πειθαρχικό ζητούν στελέχη της ομάδας των «87» του ΣΥΡΙΖΑ έπειτα από την επίθεση σε συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη. Ο Παύλος Πολάκης τέθηκε ε...

Συνεχίζει... απτόητος ο Πολάκης: «Στημένη και υποκριτική» η αντίδραση της Λινού

Αμετανόητος, παρά τη διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, παραμένει ο Παύλος Πολάκης για το επεισόδιο της φραστικής επίθεσης στη συνεργάτιδα του Άδωνη Γεωργιάδη. ...

Φόρτωση άρθρων...