Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας στην τράπεζα «Όλυμπος»

«Η άρση της άδειας της Συνεταιριστικής Τράπεζας “Όλυμπος”, αποτελεί αναμφίβολα αρνητική εξέλιξη», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Συνεχίζοντας επισημαίνει πως: « Ιδιαίτερα για τις ευαίσθητες και με πολλά προβλήματα περιοχές της Δράμας και του Έβρου, που είναι αντιμέτωπες με ένα νέο κύμα ανεργίας.

Η κυβέρνηση έχει επιμελώς φροντίσει τα συμφέροντα των τραπεζών, επιτρέποντάς τους να κερδοσκοπούν από το άνοιγμα της ψαλίδας μεταξύ των επιτοκίων καταθέσεων και δανεισμού.

Οφείλει έστω αυτή τη φορά και μάλιστα άμεσα να φροντίσει, ώστε η Εθνική Τράπεζα να διασφαλίσει εκτός από τις καταθέσεις, καθώς σε αυτήν μεταβιβάζονται κατόπιν απόφασης της Τράπεζας της Ελλάδος, και τις θέσεις εργασίας της “Όλυμπος”.

Μόνο με αυτό τον τρόπο, οι ίδιοι οι εργαζόμενοι, αλλά και η ευρύτερη περιοχή δεν θα υποστούν τις επιπτώσεις της ανεργίας».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στίγκας για το «μπλόκο» στους «Σπαρτιάτες»: Επειδή το είπε ο Άρειος Πάγος είναι θέσφατο; Δεν είμαι αχυράνθρωπος του Κασιδιάρη

Το κόμμα των Σπαρτιατών δεν θα συμμετάσχει στις Ευρωεκλογές, σύμφωνα με απόφαση του Αρείου Πάγου και αυτό γιατί ο πραγματικός αρχηγός του ακροδεξιού κόμματος θεωρείται ο καταδικασμ...

Κυβίστηση εξάδελφου Κασσελάκη για τις «ευπρόσδεκτες» ψήφους των Σπαρτιατών - «Δεν τις θέλουμε», λέει τώρα

Σε κωλοτούμπα για την τοποθέτησή του για τις «ευπρόσδεκτες» ψήφους των Σπαρτιατών μετά τον αποκλεισμό του κόμματος από τις ευρωεκλογές, προχώρησε ο ξάδερφος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ...

Φόρτωση άρθρων...