Κυριακή
28 Απριλίου 2024

ΠΑΣΟΚ: Κλείνουν οι εκκρεμότητες για το Επικρατείας – Τα φαβορί (ονόματα)

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τις Eκλογές του 2023 και η Χαριλάου Τρικούπη κλείνει την εκκρεμότητα των τελευταίων ψηφοδελτίων.

Κάποιες θέσεις θα μείνουν κενές για εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής, αλλά και για πρόσωπα – κράχτες που «φλερτάρει» προσωπικά ο Νίκος Ανδρουλάκης, ενώ τελευταίο θα «κλειδώσει» και το ψηφοδέλτιο Επικρατείας, που αποτελεί τη «βιτρίνα» του κόμματος.

Ήδη, για τη συγκεκριμένη λίστα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει ξεκινήσει τις επαφές με πρόσωπα κύρους ή προσωπικότητες που μπορεί να κινητοποιήσουν ψηφοφόρους.

Δεν έχει καταλήξει σε αποφάσεις για τους υποψηφίους που θα προτείνει, ωστόσο προσανατολίζεται σε ένα ψηφοδέλτιο που θα μεταδίδει το μήνυμα και της ανανέωσης και της πολυσυλλεκτικότητας

Ανάμεσα πάντως στα ονόματα που παίζουν δυνατά είναι του Συνταγματολόγου Νίκου Αλιβιζάτου, της δικηγόρου Ελένης Χρονοπούλου, η οποία έχει εργαστεί στις Βρυξέλλες και πληροί τις προϋποθέσεις του νέου νόμου για τους ομογενείς, του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος Δημήτρη Μάντζου, του πρώην υπουργού Οικονομικών Νίκου Χριστοδουλάκη, του προέδρου της αντιπροσωπείας του ΤΕΕ, Νίκου Μήλη, του οικονομολόγου Ηλία Κικίλια, καθώς και του υπεύθυνου Πολιτικού Σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτη Δουδωνή.

Αν και δεν είναι βέβαιο πως ο γνωστός οικονομολόγος θα αποδεχόταν μια τέτοια πρόταση, ο Νίκος Ανδρουλάκης δέχεται εισηγήσεις προκειμένου να συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας τον πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου.

Το ενδεχόμενο συμπερίληψης του Ανδρέα Γεωργίου στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ βρίσκει σύμφωνη τη συντριπτική πλειοψηφία των κομματικών στελεχών, που κάνουν λόγο για μια συμβολική και με πολιτική σημασία κίνηση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πώς θα παίξει... μπάλα ο Μητσοτάκης έως τις Ευρωεκλογές και γιατί θα είναι πρωθυπουργός έως το 2031

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η χθεσινή συνέντευξη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στον ΣΚΑΪ, η οποία έβγαλε ειδήσεις και έστειλε βαρυσήμαντα μηνύματα. Έως τις Ευρωεκλογές, η Νέα ...

Φόρτωση άρθρων...