Τρίτη
28 Μαΐου 2024

Πιερρακάκης: Η τηλεργασία με Φινλανδία και η «digital» ατάκα (Photo)

Αναρρώνει μετά από τη δύσκολη επέμβαση στο πόδι του ο Κυριάκος Πιερρακάκης και ασκεί εξ αποστάσεως τα καθήκοντά του.

Από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης πραγματοποιεί συσκέψεις εργασίας μέσω τηλεδιάσκεψης και συμμετέχει σε online συνομιλίες.

Μια τέτοια τηλεδιάσκεψη έλαβε χώρα το πρωί της Τρίτης μεταξύ της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και του υπουργού Οικονομικών της Φινλανδίας, Mika Lintilä.

Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης οι δύο πλευρές αντάλλαξαν καλές πρακτικές για τον ψηφιακό μετασχηματισμό, ενώ συμφώνησαν Ελλάδα και Φινλανδία να συνεργαστούν στενά για τη βέλτιστη αξιοποίηση των αναδυόμενων τεχνολογιών.

Στην αρχή της τηλεδιάσκεψης, ο Κυριάκος Πιερρακάκης επιφύλασσε μια ατάκα προς τον συνομιλητή του, λέγοντας ότι η απόλυτη φιλοδοξία ενός υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης είναι να γίνει ο ίδιος digital, γι’ αυτό και δεν είναι εκεί σε φυσική μορφή, μιλώντας μετά φυσικά για το ατύχημα που είχε.

Πιερρακάκης: Η τηλεργασία με Φινλανδία και η «digital» ατάκα

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

O Mητσοτάκης έριξε βολές σε γήπεδο μπάσκετ στο Αγρίνιο – Τού έκαναν δώρο φανέλα με το όνομά του (Photos)

Στο Αγρίνιο βρίσκεται ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο των περιοδειών του ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου. Ο Πρωθυπουργός διέσχισε την πλατεία πηγαίνοντας...

Φόρτωση άρθρων...