Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Πιερρακάκης: Η τηλεργασία με Φινλανδία και η «digital» ατάκα (Photo)

Αναρρώνει μετά από τη δύσκολη επέμβαση στο πόδι του ο Κυριάκος Πιερρακάκης και ασκεί εξ αποστάσεως τα καθήκοντά του.

Από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης πραγματοποιεί συσκέψεις εργασίας μέσω τηλεδιάσκεψης και συμμετέχει σε online συνομιλίες.

Μια τέτοια τηλεδιάσκεψη έλαβε χώρα το πρωί της Τρίτης μεταξύ της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και του υπουργού Οικονομικών της Φινλανδίας, Mika Lintilä.

Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης οι δύο πλευρές αντάλλαξαν καλές πρακτικές για τον ψηφιακό μετασχηματισμό, ενώ συμφώνησαν Ελλάδα και Φινλανδία να συνεργαστούν στενά για τη βέλτιστη αξιοποίηση των αναδυόμενων τεχνολογιών.

Στην αρχή της τηλεδιάσκεψης, ο Κυριάκος Πιερρακάκης επιφύλασσε μια ατάκα προς τον συνομιλητή του, λέγοντας ότι η απόλυτη φιλοδοξία ενός υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης είναι να γίνει ο ίδιος digital, γι’ αυτό και δεν είναι εκεί σε φυσική μορφή, μιλώντας μετά φυσικά για το ατύχημα που είχε.

Πιερρακάκης: Η τηλεργασία με Φινλανδία και η «digital» ατάκα

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Προσωπική απόφαση Κασσελάκη η αποπομπή Παπανώτα - Το είχε αποφασίσει εδώ και μέρες

Προσωπική απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη ήταν η αποπομπή του Δημήτρη Παπανώτα, σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε την α...

Γιώργος Τσίπρας: Σοκαριστική η αναφορά Κασσελάκη σε «θαύματα» - Δεν εξελέγη για να μεταλλαχθούμε

Την εικόνα της αναταραχής στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις αναφορές του Στέφανου Κασσελάκη στο «θαύμα» κατά την βάπτισή του, επιβεβαίωσαν με τον πιο ηχηρό τρόπο οι σημερινές δηλώσ...

Φόρτωση άρθρων...