Τρίτη
16 Απριλίου 2024

Πιερρακάκης σε Νατσιό: «Έχετε περάσει σε άλλη πίστα – Φεστιβάλ συνωμοσιολογίας τα λόγια σας» (Video)

«Έχετε περάσει σε άλλη πίστα» απάντησε ο Κυριάκος Πιερρακάκης στον Δημήτρη Νατσιό και στα όσα είπε περί «τουρκικής διείσδυσης στην Θράκη και ίδρυσης από την Τουρκία παραρτημάτων πανεπιστημίων, η οποία διευκολύνεται από το νομοσχέδιο».

«Άκουσα με πολύ ενδιαφέρον τις τοποθετήσεις του προέδρου της Νίκης και οφείλω να απαντήσω, επειδή αυτές τις ημέρες έχουμε ακούσει πάρα πολλά που έχουν πολυεπίπεδες εκφάνσεις, αλλά – και το λέω με μεγάλο σεβασμό- πλέον περάσαμε σε άλλη πίστα. Όσο σας άκουγα μου ήρθε στο μυαλό ο Λυσίας, ο Λόγος υπέρ αδυνάτου που κάναμε στην Α’ Λυκείου», τόνισε ο υπουργός Παιδείας.

«Τα τελευταία λόγια σας ήταν ένα φεστιβάλ συνωμοσιολογίας. Θα σας παραπέμψω στο εκπληκτικό βιβλίο του Ουμπέρτο Έκο, το «Εκκρεμές του Φουγκώ» το οποίο περιγράφει πώς η συνωμοσιολογία παίρνει τη δική της ζωή στην πορεία», είπε ακόμη στον πρόεδρο της Νίκης ο υπουργός.

«Είδατε στον νόμο που έχετε στα χέρια σας ανάμεσα σε άλλα το υπουργείο Εξωτερικών το οποίο θα δίνει γνώμη αναφορικά με το εάν ο αρμόδιος πρόεδρος της ΕΘΑΕΕ θα υπογράφει και αν ο αρμόδιος υπουργός Παιδείας επίσης θα υπογράφει έπειτα και από γνώμη του υπουργείου Εξωτερικών;», είπε ο Κυριάκος Πιερρακάκης.

«Το κορυφαίο πανεπιστήμιο της Γερμανίας είναι εκείνο της Χαιδελμβέργης. Το πανεπιστήμιο αυτό στην είσοδο της βιβλιοθήκης του έχει μια επιγραφή στα αρχαία ελληνικά από τη Β’ προς Κορινθίους επιστολή και γράφει: «Το γράμμα αποκτείνει, το δε Πνεύμα ζωοποιεί».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης: Στο Μαράθι στα Χανιά για ανοιξιάτικο μπάνιο μαζί με τη σύζυγό του (Photos)

Μίνι απόδραση στα Χανιά και στο Μαράθι, πραγματοποίησε αυτό το Σαββατοκύριακο ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη. Το πρωθυπουργικ...

Φόρτωση άρθρων...