Τρίτη
23 Απριλίου 2024

Πλεύρης: «Απαράδεκτη η στοχοποίηση γιατρών με τραμπουκισμούς»

«Η διοίκηση και οι γιατροί του «Ιπποκράτειου» παρέχουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα στον 16χρονο Ρομά και ενημερώνουν συνεχώς την οικογένειά του για την κρισιμότητα της κατάστασης της υγείας του».

Τα παραπάνω τονίζει ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, σε δήλωση που έκανε για με την υπόθεση του πυροβολισμού του 16χρονου Ρομά από αστυνομικό, κατά τη διάρκεια καταδίωξης, στη Θεσσαλονίκη.

Ο υπουργός Υγείας κάνει λόγο για «στοχοποίηση διοικητών νοσοκομείων και γιατρών με πράξεις τραμπουκισμού», που «είναι απολύτως καταδικαστέες» και καλεί να μείνει εκτός νοσοκομείων η τοξικότητα.

Αναλυτικά, ο υπουργός Υγείας δήλωσε αναφορικά με την επίθεση που δέχονται ο διοικητής και γιατροί του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης:

«Η στοχοποίηση διοικητών νοσοκομείων και γιατρών με πράξεις τραμπουκισμού είναι απολύτως καταδικαστέες. Η διοίκηση και οι γιατροί του Ιπποκράτειου νοσοκομείου παρέχουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα στον 16χρόνο συμπολίτη μας και ενημερώνουν συνεχώς την οικογένειά του για την κρισιμότητα της κατάστασης της υγείας του.

Όσοι δυναμιτίζουν το κλίμα με εμπρηστικές πολιτικές δηλώσεις, προκλητικές συνδικαλιστικές ανακοινώσεις ή διαδίδουν ψευδείς ειδήσεις, στην πραγματικότητα συμβάλουν στη στοχοποίηση της διοίκησης και των γιατρών του νοσοκομείου. Ας αφήσουν έξω τα νοσοκομεία μας από αυτήν την τοξικότητα».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ελ. Μελέτη: Δέχομαι χυδαία, ανεξέλεγκτη και απροκάλυπτη βία με αφορμή την υποψηφιότητά μου - Με λένε πόρνη και φασίστρια

Για χυδαία και απροκάλυπτη βία που δέχεται από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνει λόγο η Ελεονώρα Μελέτη, υποψήφια ευρωβουλευτής με τη ΝΔ. «Με λένε πόρνη, φασίστρια, δολοφόνο, α...

Αυτή είναι η υποψήφια βουλευτής της ΝΙΚΗ που χαστούκισε την Αγγελική Δεληκάρη - Ανεστάλη η κομματική της ιδιότητα

«Αδιανόητη και απαράδεκτη πράξη» χαρακτηρίζει η Νίκη το χαστούκι από υποψήφια βουλευτή του κόμματος στη βουλευτή της ΝΔ, Αγγελική Δεληκάρη. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, ανασ...

Δημήτρης Τσιόδρας: Αντιγραφή από βιβλίο για τον Παπαδιαμάντη η αναφορά Κασσελάκη για σταυρό στην κολυμπήθρα

Σε ανάρτηση για το «θαύμα» στη βάφτιση του Στέφανου Κασσελάκη προέβη ο Δημήτρης Τσιόδρας, υποψήφιος ευρωβουλευτής ΝΔ και διευθυντής Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού. Μέσω αυτής, ...

Φόρτωση άρθρων...