Τρίτη
07 Μαΐου 2024

Τεταμένη η κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ - Πολάκης: Δεν ζητάει συγγνώμη εξ ονόματός μου ο Τσακαλώτος

Ισχυρές αναταράξεις έχει προκαλέσει στον ΣΥΡΙΖΑ το βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη στη Μακρόνησο. Το βίντεο του υποψήφιου για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από πολλά στελέχη κόμματος.

Ακόμα, προκάλεσε καβγά μεταξύ του Παύλου Πολάκη και του Ευκλείδη Τσακαλώτου, προκάλεσε το βίντεο που δημοσίευσε ο υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης από τη Μακρόνησο, που συνοδεύτηκε από έντονες αντιδράσεις από μεγάλη μερίδα στελεχών.

Ο Παύλος Πολάκης, με ανάρτησή του, διαφώνησε πλήρως με την κριτική που άσκησε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, λέγοντας ότι η «συγγνώμη» που ζήτησε «εκ μέρους όλου του ΣΥΡΙΖΑ» δεν τον εκφράζει.
«Προφανώς και δεν ζητάει συγγνώμη εξ ονόματος μου ο Ευκλείδης!! Δεν έχει απολύτως καμία τέτοια εξουσιοδότηση,ούτε ελέω θεού δικαίωμα!!», έγραψε ο βουλευτής Χανίων στην ανάρτησή του.

Ο Παύλος Πολάκης σχολίασε τόσο την επίσκεψη του κ. Κασσελάκη, όσο και τα όσα ανέφερε στο σποτ. «Ορθώς έπραξε ο Στέφανος και πήγε ,ορθώς είπε αυτά που είπε!», υποστήριξε. Ως υστερόγραφο, παρέπεμψε σε μία ανάρτηση με την οποία συμφωνεί και στην οποία αναφέρεται ότι μακάρι «όχι μόνο ο Κασσελάκης, αλλά ΟΛΟΙ να πήγαιναν στη Μακρόνησο για να τιμήσουν τους αγώνες και το αίμα του λαού μας», συμπεριλαμβάνοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Νίκο Ανδρουλάκη «ακόμα και τον Βελόπουλο».

«Συγγνώμη εκ μέρους όλου του ΣΥΡΙΖΑ»

Ο Παύλος Πολάκης επιτέθηκε στον Ευκλείδη Τσακαλώτο για τα όσα είπε νωρίτερα, μιλώντας στην ΕΡΤ, όπου υποστήριξε ότι ήταν «μεγάλο λάθος το βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη από τη Μακρόνησο. Δείχνει έλλειψη γνώσης της Ιστορίας και της Αριστεράς, δείχνει έλλειψη συναισθηματικής νοημοσύνης».

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών και επίσης υποψήφιος για την ηγεσία ζήτησε «συγγνώμη εκ μέρους όλου του ΣΥΡΙΖΑ», λόγω και της έντασης των αντιδράσεων στο εσωτερικό του κόμματος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στέφανος Κασσελάκης: Παρακολούθησε την Ακολουθία του Επιταφίου στην Κέρκυρα μαζί με τον Τάιλερ

Στον Ιερό Ναό της Μητρόπλης Υπεραγίας Θεοτόκου Σπηλαιωτίσσης στην Κέρκυρα βρέθηκε για την Ακολουθία και την περιφορά του Επιταφίου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης. Ο Σ...

Κασσελάκης: «Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη λεβέντη μου» - Το τετ α τετ με τον Μητροπολίτη Κέρκυρας

O Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης μετά την Ανάσταση πήγε μαζί με τον σύζυγό του Τάιλερ και στενούς συνεργάτες του για μαγειρίτσα στο κέντρο της πόλης. Ο Στέφανος Κασσε...

Φόρτωση άρθρων...