Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Πρώην ΠΑΣΟΚΟΙ έτοιμοι να πηδήξουν από το καράβι του ΣΥΡΙΖΑ

Παρασκήνιο

Άνω κάτω τον ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει η υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής και η δυναμική που αναμένεται να προσδώσει στην εκλογική διαδικασία. 

Οι νέες ισορροπίες που διαμορφώνονται στο πολιτικό σκηνικό προβληματίζουν το επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ, που βλέπει ξαφνικά ένα κόμμα του 8% να εξελίσσεται σε καταλύτη των εξελίξεων στην αντιπολίτευση. 

Η ανησυχία μάλιστα εντείνεται περισσότερο, μετά τις πληροφορίες ότι τρεις πρώην πράσινοι βουλευτές εμφανίζονται έτοιμοι να ακολουθήσουν τον Γιώργο Παπανδρέου, γεγονός που έχει σημάνει κόκκινο συναγερμό στα ηγετικά στελέχη της Κουμουνδούρου, που ψάχνουν να βρουν αν υπάρχουν και άλλοι «ΠΑΣΟΚογενείς» του ΣΥΡΙΖΑ που θα πηδήξουν από το καράβι αν εκλεγεί ο πρώην πρωθυπουργός στην ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής.

Δικαίως βέβαια ανησυχούν, καθώς τα πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ δεν φημίζονται για την αξιοπιστία και τη σταθερή τους στάση.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δημοσκόπηση MRB: Ενισχυμένη η Νέα Δημοκρατία, παλεύουν για τη δεύτερη θέση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ (κάρτες)

Θετικά αξιολογούν οι πολίτες την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Άγκυρα στην Τουρκία. Καταλληλότερος Πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ισχυρό προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντ...

Γιώργος Μουρούτης: Πλήθος υπουργών και στελεχών στην εκδήλωση του υποψήφιου ευρωβουλευτή της Ν.Δ. (Photos)

Μεγάλη επιτυχία είχε η χθεσινή εκδήλωση του υποψήφιου ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργου Μουρούτη, στο κέντρο της Αθήνας. Εκτός της μεγάλης συμμετοχής, σημαντική ήταν κα...

Φόρτωση άρθρων...