Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Πρωτοβουλία αλληλεγγύης από τον Γρήγορη Δημητριάδη για τους άστεγους της Αττικής

Σε μια ξεχωριστή πρωτοβουλία που συνιστά πράξη αγάπης και αλληλεγγύης σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, προχώρησε ο πρώην γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης μαζί με τους συνεργάτες του. 

Ειδικότερα, βρέθηκαν στο χώρο της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης Genesis Hellas που υποστηρίζει συνανθρώπους μας οι οποίοι βρίσκονται σε ανάγκη, και παρείχαν τις πρώτες ύλες για την παρασκευή γευμάτων για τον άστεγο πληθυσμό της Αττικής, για τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο.

Ωστόσο, δεν έμειναν μόνο στην προσφορά των αγαθών αλλά μαγείρεψαν 150 χορτοφαγικές μερίδες φαγητού για τους άστεγους συνανθρώπους μας και στη συνέχεια τις μοίρασαν με τους εξειδικευμένους εθελοντές σε όλα τα κεντρικά σημεία εντός της Αττικής που καταγράφονται πολίτες σε αστεγία.

Με ανακοίνωσή της η Genesis Hellas εκφράζει ευχαριστίες στον πρώην γενικό γραμματέα του πρωθυπουργού και τους συνεργάτες του, τονίζοντας: «Προσπαθώντας να ανακουφίσουμε τους συνανθρώπους μας σε αστεγία φροντίζουμε για την διανομή δωρεάν φαγητού κάθε εβδομάδα, όλο τον χρόνο παρέχοντας πλήρη γεύματα, πλούσια σε θρεπτικά στοιχεία.

Ευχαριστούμε τον τέως Γ.Γ. του Πρωθυπουργού, κ. Γρηγόρη Δημητριάδη και όλη την δικηγορική εταιρεία που μαζί με εμάς έχουν ένα κοινό στόχο. Τον στόχο της προσφοράς σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, μέσω αληθινών πράξεων αγάπης για τους συνανθρώπους μας».

 

 

astegoi

 

 

astegoi

 

astegoi

 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το ζεϊμπέκικο του Κουτσούμπα από τις ΗΠΑ (Video)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο που δείχνει τον Δημήτρη Κουτσούμπα να χορεύει ζεϊμπέκικο στις ΗΠΑ, όπου βρέθηκε στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης. Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ...

Σε δίκη τον Ιούνιο οι βουλευτές των «Σπαρτιατών» και ο Κασιδιάρης για εξαπάτηση εκλογέων

Στο εδώλιο του δικαστηρίου θα καθίσουν στις 19 Ιουνίου οι βουλευτές που εξελέγησαν με το κόμμα των «Σπαρτιατών», όπως και ο έγκλειστος για την εγκληματική οργάνωση «Χρυσή Αυγή», Ηλ...

Φόρτωση άρθρων...