Παρασκευή
21 Ιουνίου 2024

«Πυρά» Φίλη προς Κασσελάκη: Προεκλογική εκστρατεία με παπούτσια με το σήμα των αστακών

Για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου, τη Νέα Αριστερά αλλά και τον Στέφανο Κασσελάκη μίλησε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Νίκος Φίλης, επισημαίνοντας πως η Νέα Αριστερά θα είναι μια θετική έκπληξη, διότι αποτελεί μια ελπίδα για τον κόσμο σε μια περίοδο πολιτικού τέλματος που βουλιάζει η χώρα».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Νίκος Φίλης δήλωσε πως δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα κυριαρχούσε μια «lifestyle παρουσίαση», πράγμα που, όπως είπε, αποδεικνύει την ύπαρξη ενός «πολιτικού κενού» στην καθημερινότητα.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του ΣΚΑΙ προβλήθηκε ένα απόσπασμα της συνέντευξης του Στέφανου Κασσελάκη στον Fipster, το οποίο αμέσως μετά σχολίασε ο Νίκος Φίλης λέγοντας πως δεν περίμενε ποτέ η προεκλογική εκστρατεία να γίνεται με το να φοράει ο Κυριάκος Μητσοτάκης παπούτσια με την υπογραφή της ΝΔ και ο Στέφανος Κασσελάκης παπούτσια με τα πλοία του με το σήμα των αστακών.

Χαρακτηριστικά ο Νίκος Φίλης είπε: «Για τον κ. Μητσοτάκη αυτό είναι μάννα εξ ουρανού. Αντί να κουβεντιάζει τα καθημερινά προβλήματα, μιλάει για τις κάλτσες με τους αστακούς, τα μπουζούκια, τα παπούτσια. Για τον κ. Κασσελάκη αυτό είναι ένας τρόπος ζωής που θέλει να λανσάρει στην Ελλάδα. Ο ΣΥΡΙΖΑ του σήμερα δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ που ξέραμε. Δεν είναι κόμμα της Αριστεράς, αλλά κόμμα λαϊκιστικό και μετακινείται όλο και πιο κεντροδεξιά», ανέφερε ο κ. Φίλης, τονίζοντας ότι «ο κ. Μητσοτάκης δεν πρόκειται να χάσει ποτέ με μια lifestyle πολιτική».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...