Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Πυρά Κούλογλου κατά Πολάκη: «Αν κρατικοποιήσουμε τράπεζες θα πρέπει να φύγουμε από την Ε.Ε.»

Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη, περί κρατικοποίησης τουλάχιστον μίας τράπεζας, καθώς και εθελούσιας εξόδου δικαστών.

Ακόμα και στελέχη του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αντέδρασαν στα όσα είπε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας. Ο ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου, άφησε αιχμές κατά του Παύλου Πολάκη.

Μιλώντας στο Radio North 98, ο Στέλιος Κούλογλου χαρακτήρισε μη σοβαρά όσα λέει ο Παύλος Πολάκης. Είπε πως προτείνει λάθος μέτρα για τα σωστά προβλήματα, αλλά έσπευσε να τονίσει πως το πρόβλημα δεν είναι ο βουλευτής Χανίων.

«Δεν περνάει η κρατικοποίηση, αυτή τη στιγμή, ιδιωτικής τράπεζας στην Ελλάδα, στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Δηλαδή θα πρέπει να φύγεις και από την Ευρωπαϊκή Ένωση! Επομένως δεν είναι σοβαρές προτάσεις αυτές και το ίδιο ισχύει και με τη Δικαιοσύνη», τόνισε ο Στέλιος Κούλογλου.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας την ουσία του περιεχομένου των απόψεων Πολάκη, υπογράμμισε πως ναι μεν υπάρχουν περιθώρια μεταρρυθμίσεων σε διάφορους τομείς, αλλά «μην ανησυχείτε με όσα ακούτε διότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν σχεδιάζει να επιβάλλει τη δικτατορία του προλεταριάτου».

«Ασφαλώς πιστεύουμε ότι χρειάζεται -και το έχουν κάνει άλλες ευρωπαϊκές χώρες, με αφορμή και το Ταμείο Ανάκαμψης- να δημιουργηθεί και μια δημόσια τράπεζα. Στην Πορτογαλία το έκαναν. Επίσης, ναι, πιστεύουμε ότι πρέπει η ελληνική Δικαιοσύνη να μεταρρυθμιστεί ριζικά. Τώρα, ο Πολάκης και διάφοροι άλλοι τα καταλαβαίνουν αυτά με τον δικό τους τρόπο» παρατήρησε ο κ. Κούλογλου και συμπλήρωσε πως  «αναφέρονται σε πραγματικές ανάγκες αλλά προτείνουν λάθος μέτρα».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δημοσκόπηση MRB: Ενισχυμένη η Νέα Δημοκρατία, παλεύουν για τη δεύτερη θέση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ (κάρτες)

Θετικά αξιολογούν οι πολίτες την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Άγκυρα στην Τουρκία. Καταλληλότερος Πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ισχυρό προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντ...

Γιώργος Αυτιάς: Θα έχει διπλάσιους σταυρούς από τον δεύτερο υποψήφιο ευρωβουλευτή

Ένα φαινόμενο που πολύ δύσκολα θα παρατηρηθεί σε άλλο κόμμα θα καταγραφεί το βράδυ των ευρωεκλογών. Από τις ενδείξεις που υπάρχουν στους ψηφοφόρους της ΝΔ αλλά και από τις σοβαρές ...

Ρωμανός: «Ο κ. Ανδρουλάκης συνεχίζει να κερδίζει δικαιωματικά τον τίτλο του πράσινου ΣΥΡΙΖΑ για το κόμμα του»

Αιχμές κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη, αφήνει ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός. «Ο κ. Ανδρουλάκης συνεχίζει να κερδίζει δ...

Φόρτωση άρθρων...