Τρίτη
23 Απριλίου 2024

Qatargate: Φωτογραφίες ντοκουμέντο με Παντσέρι και Τζόρτζι να κουβαλάνε τις βαλίτσες με τα λεφτά

Φωτογραφίες ντοκουμέντο με τους βασικούς πρωταγωνιστές του σκανδάλου διαφθοράς υπέρ του Κατάρ, Qatargate, Αντόνιο Παντσέρι και Φραντσέσκο Τζόρτζι, στις οποίες οι δυο Ιταλοί κουβαλάνε με βαλίτσες λεφτά, βγήκαν στην επιφάνεια.

Σε φωτογραφίες από τις κάμερες του ξενοδοχείου Steigenberger στις Βρυξέλλες οι δυο άνδρες – βασικοί πρωταγωνιστές του σκανδάλου φαίνονται να κουβαλάνε βαλίτσες γεμάτες λεφτά.

Τις φωτογραφίες έφερε στη δημοσιότητα η εφημερίδα La Repubblica.

Οι φωτογραφίες είναι από μια συνάντηση που έγινε στις 10.10.2022 στο ξενοδοχείο Steigenberger των Βρυξελλών, ανάμεσα στον υπουργό Εργασίας του Κατάρ, Αλί Μπεν Σάμιχ αλ Μάρι και τους δυο βασικούς πρωταγωνιστές του σκανδάλου που συγκλονίζει την Ευρωπαϊκή Ένωση, τον Αντόνιο Παντσέρι και τον σύζυγο της Εύας Καϊλή, Φραντσέσκο Τζόρτζι. Ο Τζόρτζι μάλιστα, είχε μαζί του τη μικρή κόρη του ζεύγους σε ένα καρότσι.

Η συνάντηση των πρωταγωνιστών του σκανδάλου διαφθοράς με τον υπουργό του Κατάρ έγινε πέντε εβδομάδες πριν από την έναρξη του Μουντιάλ 2022, σε ένα πολυσύχναστο και από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία της βελγικής πρωτεύουσας, το Steigenberger, το οποίο βρίσκεται μάλιστα σε μία από τις πιο ακριβές περιοχές των Βρυξελλών, την Avenue Louise.

Το ξενοδοχείο αναφέρει ότι το ξενοδοχείο έδειχνε λες και ανήκε στο Κατάρ και ήταν ένα από τα πιο… αγαπημένα της κυβέρνησης του αραβικού Εμιράτου. Τον περασμένο Δεκέμβριο, την ημέρα της εθνικής εορτής του Κατάρ, οι πρεσβείες της χώρας είχαν κλείσει μεγάλο μέρος του ξενοδοχείου και διοργάνωσαν εκεί ένα μεγάλο και… λουξάτο πάρτι με 300 καλεσμένους.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ώρα «σφαγής» στην Κεντροαριστερά

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει καταφέρει να ανεβάσει τη χώρα πολύ ψηλά και η εγχώρια αντιπολίτευση, θυμίζει τη γνωστή παροιμία "όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια". Με βάσ...

Ευρωεκλογές: Αυτοί είναι οι 12 υπουργοί που αναλαμβάνουν την ευθύνη περιφερειών για τη Νέα Δημοκρατία

Σε σύσκεψη με κορυφαίους υπουργούς της κυβέρνησης προήδρευσε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με αντικείμενο τον προγραμματισμό και τον συντονισμό των δράσεων της Νέας Δημοκρατίας σε ...

Φόρτωση άρθρων...