Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Qatargate: Στο μικροσκόπιο και το οικόπεδο 9 στρεμμάτων που αγόρασαν Καϊλή - Τζόρτζι στην Πάρο (βίντεο)

Αυξημένο ενδιαφέρον αποκτούν οι πρόσφατες επενδυτικές κινήσεις του ζεύγους Εύας Καϊλή - Φραντζέσκο Τζόρτζι μετά την ομολογία του τελευταίου ότι εμπλέκεται στη διαβόητη πλέον υπόθεση Qatarqate.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η προ 9 μηνών απόκτηση από το ζευγάρι ενός εξαιρετικά προνομιούχου αγροτεμαχίου 9 στρεμμάτων στην Πάρο -σε πλαγιά της θέσης Βουνάλια στην περιοχή του Κώστου, με υπέροχη, πανοραμική θέα προς τον κάμπο, το Υστέρνι και τη θάλασσα, με το νησί της Νάξου να φαίνεται στο βάθος- ευλόγως παραπέμπει σε υποψίες ότι αγοράστηκε με χρήματα -300.000 ευρώ- που προήλθαν από μη νόμιμες δραστηριότητες.

Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με την πρόσφατη σύσταση real estate εταιρείας από Καϊλή και Τζόρτζι αλλά και το ταξίδι τους, κατά πληροφορίες, στην Πάρο το καλοκαίρι, με σκοπό την ανάπτυξη του εν λόγω ακινήτου για την εμπορική του εκμετάλλευση, εγείρουν ερωτηματικά που έχουν μπει στο «μικροσκόπιο» των Αρχών.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γεωργιάδης: Ο Γιάννης Καλλιάνος με πήρε 50 τηλέφωνα, αλλά ο πατέρας του δεν πήρε κρεβάτι ΜΕΘ γιατί δεν προβλεπόταν

Για την υπόθεση του θανάτου του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου μίλησε μεταξύ άλλων ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Θερμά συλλυπητήρια, ένας άνθρωπος έφυγε, ένας πατέρας έφυγε. Έχει κατατεθεί...

Παραμένει πιστή στον αγώνα

Μπορεί ο φόβος για την κατακραυγή και η εντεινόμενη δυσπιστία για την λειτουργία των θεσμών στην Ελλάδα να μην άφησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη κανένα περιθώριο να επιτρέψει στην Άννα ...

Φόρτωση άρθρων...