Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Qatargate: Τι απαντά στον Δημητρακόπουλο ο Πολωνός ευρωβουλευτής που κατήγγειλε τις σχέσεις της Καϊλή με την Ρωσία

Επιμένει στις καταγγελίες του ο Πολωνός ευρωβουλευτής, Γιάτσεκ Σάριους Βόλσκι, για τις σχέσεις της Εύας Καϊλή με την Ρωσία.

Ο Γιάτσεκ Σάριους Βόλσκι υποστηρίζει ότι η συνάδελφός του εκτός από το Κατάρ έπαιρνε χρήματα και από τη Μόσχα. Ωστόσο, ο Πολωνός ευρωβουλευτής δεν έχει δώσει στοιχεία,

Πάντως, χθες ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος έκανε λόγο για ψεύδη και συκοφαντίες και προανήγγειλε ότι η Εύα Καϊλή θα προσφύγει στην Δικαιοσύνη για τους ισχυρισμούς αυτούς.

«Η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Εύα Καϊλη, κατηγορούμενη για το Qatargate, θέλει να με μηνύσει επειδή ισχυρίστηκα ότι ήταν υπό παρακολούθηση για τις ρωσικές επαφές της», ανέφερε ο Βόλσκι.

«Ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή θα πρέπει να επικεντρωθεί στο να τη βοηθήσει, γιατί αντιμετωπίζει μεγάλη ποινή φυλάκιση αφού κατηγορείται για διαφθορά», σχολίασε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Πολωνίας, Πάβελ Γιαμπλόνσκι.

Ο ακροδεξιός ευρωβουλευτής που κατηγορεί την Εύα Καϊλη για σχέσεις με τη Ρωσία, είναι γνωστός στις Βρυξέλλες για τους πύρινους λόγους του κατά της Μόσχας, ενώ είχε κατηγορήσει την πρώην καγκελάριο της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, για ανεκτική στάση απέναντι στον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Αντιπρόεδρος Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου: «Η Καϊλή μας πρόδωσε όλους»

Προδομένος από την Εύα Καϊλή δηλώνει πάντως ο Λουξεμβούργιος διάδοχος της στην αντιπροεδρία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

«Το σκάνδαλο που έπληξε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ήταν ένα φρικτό σοκ και για εμάς διπλό σοκ Αισθανθήκαμε προδομένοι διότι η Εύα Καϊλή ήταν μέλος της πολιτικής μας ομάδας και δεν μπορούμε να το αρνηθούμε αυτό» δήλωσε ο Μαρκ Άνχελ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων κατά Φαραντούρη: Προσβάλλει τους ανώτατους δικαστές

Σκληρή απάντηση έδωσε η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων στον Νίκο Φαραντούρη για τις δηλώσεις του σύμβουλου ευρωπαϊκής πολιτικής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, που μετ...

Σήμερα η πιο μεγάλη ώρα για τον πρωθυπουργό, γιατί ερωτοτροπούν με την γελοιότητα τα σενάρια διπλών εκλογών και πως έχει αποφασίσει να «τελειώσει» τον Φάμελλο ο Κασσελάκης   

Η σημερινή παρέμβαση του πρωθυπουργού αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον, αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίζεται αποφασισμένος να πει τα πράγματα με το όνομα τους και να στείλει σαφ...

Φόρτωση άρθρων...