Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Ρόλο «έκπληξη» για τον Παύλο Πολάκη ετοιμάζει ο Κασσελάκης

Ρόλο υπερσυντονιστή της Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ επιφυλάσσει ο Στέφανος Κασσελάκης στον Παύλο Πολάκη, τον άνθρωπο που τον έβαλε στην πολιτική και ο οποίος τον στήριξε στην εκλογή μάχη που έδωσε.

Το γεγονός ότι δεν θα είναι στη Βουλή φαίνεται να απασχολεί έντονα τον κ. Κασσελάκη και με δεδομένο ότι στην ΚΟ υπάρχει μια υπολογίσιμη δύναμη που συσπειρώθηκε γύρω από την αντίπαλό του στην κούρσα διαδοχής και αριθμεί 18 βουλευτές από τους 47, αποτελεί ικανή συνθήκη ώστε να τοποθετήσει στη Βουλή έναν από τους πιο έμπιστούς του συνεργάτες σε ρόλο πανόπτη.

Έτσι, ο Παύλος Πολάκης μπορεί να μην είναι τελικά ο νέος πρόεδρος της ΚΟ  δεν θα είναι μείνει όμως και αναξιοποίητος όπως αρχικά διαφάνηκε αλλά θα έχει και ρόλο με αυξημένες αρμοδιότητες και εξουσίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι ο νέος υπερσυντονιστής όλων των επιτροπών κοινοβουλευτικού ελέγχου του κόμματος. Πρακτικά από τα χέρια του θα περνά όλη σχεδόν η κοινοβουλευτική δραστηριότητα των βουλευτών.

Τον ασφυκτικό έλεγχο της ΚΟ θα συμπληρώσουν ο Γιώργος Τσίπρας που ανάλαβε διευθυντής του κόμματος στη Βουλή και θα είναι το δεύτερο φίλτρο σε όποια πρωτοβουλία λαμβάνεται στην κοινοβουλευτική δραστηριότητα ενώ το στενό μαρκάρισμα στην Έφη Αχτσιόγλου και τους βουλευτές που περιστοιχίζονται γύρο της θα συμπληρώσει όπως όλα δείχνουν η Θεοδώρα Τζάκρη αναλαμβάνοντας τη θέση της γραμματέως της ΚΟ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ιερώνυμος για παρουσία Μητσοτάκη στη Μητρόπολη: «Εδώ είμαστε για να γιορτάσουμε, όλα τα άλλα τα βρίσκουμε» (Photos)

Στην αποκατάσταση των σχέσεων Πολιτείας και Εκκλησίας φαίνεται ότι προσβλέπουν ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος. Λίγες...

Το άγχος των υπουργών

Μουρμούρα και εκνευρισμό έχει προκαλέσει στους κόλπους του υπουργικού συμβουλίου η «ημιεπίσημη» διαρροή του Μεγάρου Μαξίμου ότι οι δώδεκα υπουργοί που έχουν αναλάβει να «τρέξουν» ε...

Η στεγαστική κρίση και η… σπιταρόνα

Στο στόχαστρο του ΠΑΣΟΚ μπαίνει και πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Στέφανος Κασσελάκης, με ηγετικά στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη να εκτιμούν πως δεν είναι ο κατάλληλος να ηγηθεί τόσο της αξιω...

Φόρτωση άρθρων...