Κυριακή
04 Ιουνίου 2023

Ρωμανός: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε σόου στο γιαπί με συνταξιούχο στέλεχός του»

Αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ άφησε ο διευθυντής του γραφείου τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός

Αναφορικά το τοπικό σύστημα τηλεδιοίκησης που λειτουργούσε στη Λάρισα ο Νίκος Ρωμανός ανέφερε αναλυτικά τι ισχύει στο Open TV, ώστε να σταματήσει, όπως είπε η σύγχυση που σκόπιμα προκαλείται από τον ΣΥΡΙΖΑ: «Στη Λάρισα λειτουργεί τοπικό σύστημα τηλεδιοίκησης. Για να λειτουργεί το συνολικό σύστημα τηλεδιοίκησης πρέπει να ενταχθούν σε αυτό όλοι οι επιμέρους σταθμοί. Ο σταθμός της Λάρισας είναι ένας από τους τοπικούς σταθμούς τηλεδιοίκησης. Όταν προστεθούν όλοι οι επιμέρους σταθμοί καθώς και τα 3 κέντρα πανελλαδικά, που το ένα είναι ήδη έτοιμο, αυτό της Θεσσαλονίκης, τότε θα υπάρξει ολοκληρωμένο συνολικό σύστημα τηλεδιοίκησης».

Ακόμα, ο Νίκος Ρωμανός επισήμανε πως ο Αλέξης Τσίπρας πήγε χθες στη Λάρισα να κάνει σόου σε ένα γιαπί που δεν λειτουργούσε πρακτικά από το 2015, μόνο και μόνο για να φύγουν τα φώτα από τη χθεσινή συζήτηση της Βουλής, και να μην ακουστούν οι αλήθειες και οι απαντήσεις που δόθηκαν. Αλλά δεν πήγε στο σταθμαρχείο 5 βήματα παραδίπλα. Ενώ για την επίσκεψη του Υφυπουργού στο σταθμαρχείο της Λάρισας και τα fake news που ακούγονται τόνισε: «Ο ίδιος σταθμάρχης ένα λεπτό πριν στο ίδιο κανάλι μιλάει καθαρά για τοπικό σύστημα τηλεδιοίκησης. Για να μην παίζουμε με τις λέξεις τέτοιες στιγμές».

O διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας έκανε αναφορά και στον συνταξιούχο που συνόδευσε χθες τον κ. Τσίπρα στο παλιό εγκαταλελειμμένο Κέντρο Τηλεδιοίκησης και επισήμανε στον ΣΥΡΙΖΑ: «Θέλατε να κάνετε σόου στο γιαπί με τον συνταξιούχο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης και να παίξετε πάνω σε αυτήν την τραγωδία.

Είναι ο άνθρωπος που τον ρωτούσε ο κ. Τσίπρας αν λειτουργούσε η τηλεδιοίκηση το 2019 και έχει συνταξιοδοτηθεί από το 2010. Αν αυτό δεν είναι άθλιο σόου τότε τι είναι;».
Σε ερώτηση για την υποψηφιότητα του Κώστας Καραμανλή στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας ο Νίκος Ρωμανός απάντησε: «Ο κ. Καραμανλής έχει δικαίωμα να κριθεί από τον λαό της περιφέρειάς του. Απάντησε χθες αναλυτικά και επαρκώς σε μια σειρά ζητημάτων. Υπάρχει μια πολύ σημαντική διαφορά μεταξύ του κ. Παππά και του κ. Καραμανλή. Ο κ. Καραμανλής ανέλαβε την πολιτική ευθύνη για ένα τραγικό δυστύχημα, ο κ. Παππάς έχει καταδικαστεί αμετάκλητα από το Ειδικό Δικαστήριο». 

Τέλος, απευθυνόμενος στον κ. Σαρακιώτη, ο κ. Ρωμανός τον ρώτησε: «Ο κος Τόσκας ήταν εκτός ψηφοδελτίων; Τέθηκε σε δημόσια συζήτηση ποτέ να μην είναι υποψήφιος; Εδώ συζητούσαμε εάν θα παραιτηθεί. Το Μάτι δεν ήταν εθνική τραγωδία; Eσείς με σόου αντιμετωπίζετε όλες τις τραγωδίες;».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Έκτακτη φορολόγηση 3,5 δισ. στα υπερκέρδη των επιχειρήσεων προανήγγειλε η Τσαπανίδου

Στην προαναγγελία επιβολής έκτακτου φόρου στα υπερκέρδη των επιχειρήσεων στις πρώτες 50 ημέρες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ αν επικρατήσει στις εκλογές του Ιουνίου προχώρησε η εκπρόσωπος ...

Φόρτωση άρθρων...